Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Hovenier

Omschrijving

Introductie
Ben jij opzoek naar een bedrijf waar je jezelf kan ontwikkelen tot een top hovenier en woon je in de omgeving van Arnhem en Nijmegen? Vul dan snel het sollicitatieformulier in onderaan deze pagina, want dan hebben wij een super toffe opleidingsplaats voor jou! Het fijne aan de functie van leerling hovenier is dat terwijl je leert, je ook al lekker kan verdienen. Ga je aan de slag bij dit hoveniersbedrijf, dan verdien je elke maand tot wel €2.200,- bruto per maand.

Wat ga je doen

Afhankelijk van jouw voorkeur en studie ga je fulltime of parttime aan het werk als leerling hovenier. Je gaat samenwerken met ervaren en enthousiaste hoveniers. Door goede begeleiding kan jij alles uit jezelf halen en jezelf zo ontwikkelen tot een zelfstandige hovenier. Je krijgt de kans om op elk vlak van het vakgebied mee te kijken en mee te werken aan projecten. Leren doe je het beste door te doen. Je krijgt alle mogelijkheid om jouw eigen ideeën te realiseren. En werken aan een project wat je (deels) zelf hebt bedacht is natuurlijk nog veel leuker!

Over het bedrijf

Je bent als leerling hovenier de nieuwe aanwinst van een groep gezellig collega’s. Je bent dan onderdeel van een fijn middelgroot bedrijf in Arnhem, vlakbij Nijmegen. In deze regio worden dan ook projecten uitgevoerd voor zowel particulieren als bedrijven. De organisatie ontwerpt tuinen, maar legt deze ook aan en doet het onderhoud van diverse tuinen en groen. Genoeg leermogelijkheden dus!

Een praktijkgerichte opleiding zoals die tot hovenier kan soms best veel zijn. Wij willen je graag even gerust stellen. Binnen deze organisatie krijg je alle ruimte om op jouw tempo te leren en te werken. Je bent aangenomen om te leren, dus hier krijg je dan ook alle ruimte voor. Het is belangrijk dat jij je op je gemak voelt en durft te leren (en dus ook fouten maken).

Wat bieden wij jou

  • Een fijn salaris tussen de € 1.400,- en € 2.200,- bruto
  • Goede begeleiding van ervaren hoveniers
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen
  • Na het behalen van diploma uitzicht op een vast contract
  • Het volgen van verschillende cursussen juicht dit bedrijf alleen maar toe
  • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur

Wat heb je nodig

  • Geen 9-5 mentaliteit
  • Ook met slecht weer werk jij graag buiten
  • Ervaring is niet nodig, maar affiniteit met groen is wel belangrijk
  • Je staat open voor het behalen van certificaten en het doen van cursussen

Meer informatie

Wil jij jezelf bij dit fijne bedrijf in Arnhem ontwikkelen tot een top hovenier? Solliciteer dan hieronder! Wij nemen snel contact met je op en stellen je graag voor aan dit bedrijf. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Thom Houweling via 06 826 645 01 of stuur een mail naar groen@jigler.nl.

Salarisomschrijving

€1400 – €2200 per maand