Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Hovenier

Omschrijving

We don’t relocate or provide a visa service

Introductie
Op zoek naar werk in de buitenlucht en vooral met je handen? Start als parttime leerling hovenier bij dit kleine hoveniersbedrijf in Terschuur, net onder Amersfoort. Je gaat werken en daarnaast 1 dag per week naar school om opgeleid te worden tot hovenier. Je houdt van hard werken en vindt het belangrijk om goed werk te leveren. Je verdient hiermee tot € 2.200,- per maand op basis van 40 uur. Lijkt de combinatie werken en leren je wat, maar twijfel je of hovenier worden wel wat voor jou is? Bel ons om te overleggen!

Wat ga je doen

Als leerling hovenier word je opgeleid tot een gediplomeerd hovenier. Je werkt vooral mee aan de aanleg en het onderhoud van groen. Het kleine hoveniersbedrijf doet vooral veel groenwerk als aanleg en onderhoud van tuinen en grasvelden. Je helpt mee het poten van planten en struiken en met de aanleg van schuttingen en vijvers. Of bij grond- en straatwerk bij particulieren en bedrijven. Op school leer je dus hoe het moet, in de buitenlucht pas je het toe. Maar ook daar bouw je kennis op in de samenwerking met jouw collega hoveniers.

Over het bedrijf

Bij dit kleine hoveniersbedrijf in Terschuur bij Zwartebroek werken ze altijd met leerling hoveniers. Vooral in de eigen regio zitten hun klanten waar ze tuinaanleg en onderhoud van het groen doen. Jouw collega’s zijn harde werkers en hebben het leuk met elkaar. Regelmatig komen jullie bij elkaar om de week op een gezellige manier af te sluiten.

Wat bieden wij jou

  • Parttimebaan als leerling hovenier in Terschuur bij Zwartebroek
  • Salaris tussen de € 1.400,- en € 2.200,- bruto per maand op basis van fulltime
  • Combinatie tussen werken en leren: je gaat 1 dag per week naar school om je hoveniersdiploma te halen
  • Uitzicht op een vast dienstverband 
  • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur  
  • Gezellige team van collega hoveniers

Wat heb je nodig

  • Je werkt graag met je handen
  • Je overweegt een vak te leren en daarin verder te groeien
  • Rijbewijs B of bent bereid om dit te halen
  • Je woont in de omgeving van Terschuur, Zwartebroek

Meer informatie

Zie jij toekomst in deze aantrekkelijke baan als leerling hovenier met parttime werken en leren? Solliciteer dan hieronder! Wij nemen snel contact met je op en stellen je graag voor aan dit bedrijf. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Thom Houweling via 06 – 82 66 45 01 of stuur een mail naar groen@jigler.nl.

Salarisomschrijving

€1400 – €2200 per maand