Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Hovenier

Omschrijving

Introductie
Wil jij tot € 3.100,- bruto per maand verdienen als allround hovenier? Ben jij een echte groenvakman/vrouw die geboren is om bezig te zijn met tuinen? Wil je werken bij een leuk hoveniersbedrijf in de regio van Roosendaal? Dan is deze fulltime of parttime baan perfect voor jou.

Wat ga je doen

Als allround hovenier in Schijf krijg je veel vrijheid en uitdaging in je werkzaamheden. ‘s Ochtends start je op de zaak en na een kop koffie ga je samen met je collega’s (dagelijks) op pad om samen jullie passie voor tuinen, planten en bomen te delen. Het is een hele afwisselende baan waarbij je je onder andere bezighoudt met tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Je bent dagelijks aan het werk bij onze klanten in het groen en je hoeft je nooit te vervelen. Als volwaardig hovenier ga je nauw samenwerken met je collega’s, onze vakmensen die ook een passie hebben voor tuinen, planten en bomen. We hebben specifieke kennis in huis op het gebied van boomverzorging, bestrating en aanleg van (zwem)vijvers en zwembaden, waardoor we een brede dienstverlening kunnen bieden. Het is een diverse en afwisselende baan, waarbij je als allround hovenier je ei zeker kwijt kunt!

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag als allround hovenier bij een gezellig hoveniersbedrijf in Schijf welke in 2004 is opgericht. Het is een jong en ambitieus familiebedrijf vol met humor en hierdoor zijn de lijnen kort en de communicatie persoonlijk. Het hoveniersbedrijf biedt klanten van A tot Z ontzorging. We volgen daarnaast de ontwikkeling in ons vakgebied op de voet en ook jij mag nieuwe dingen inbrengen! Het werkgebied waarin wij actief zijn loopt van Bergen op Zoom tot Tilburg en van Dordrecht tot Antwerpen. Jij als volwaardig hovenier zal terecht komen in een team van ongeveer 6 tot 8 medewerkers.

Wat bieden wij jou

  • Een salaris tussen de € 2.400,- en € 3.100,- per maand als allround hovenier exclusief overuren en overige toeslagen
  • Opleidingsbudget
  • Gezellige teamuitjes en borrels
  • Vrijheid en mogelijkheid tot inbreng eigen ideeën
  • Een fulltime of parttime dienstverband
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Wat heb je nodig

  • Ervaring in de groene sector
  • Rijbewijs B (bij voorkeur ook BE)
  • Woonachtig in de regio Schijf / Roosendaal
  • Representatief en fit voor het wat zwaardere werk

Meer informatie

Ben jij de allround hovenier die we zoeken en wil je snel fulltime aan het werk in de omgeving van Roosendaal / Schijf. Solliciteer dan direct op deze vacature. Wij nemen contact met jou op om kennis te maken en je voor te stellen bij dit geweldige bedrijf. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Coen Geurtz via 06 – 83 50 63 04 of stuur een mail naar c.geurtz@jigler.nl.

Salarisomschrijving

€2400 – €3100 per maand