Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Inpakker handmatig

Omschrijving

Ben jij ouder dan 18 jaar en zoek je een leerzame vakantiebaan? Wij bieden een parttime of fulltime baan aan tijdens jouw vakantieperiode juni-augustus in een technisch en modern bedrijf in Eindhoven. Je gaat high tech onderdelen schoonmaken en inpakken. Er zijn veel mogelijkheden voor flexibele werkdagen; of je nu 3 of 5 dagen wil werken of ook in de weekenden, geen probleem! Ik hoor graag van je en vertel je dan alles wat mogelijk is!

Dit ga je doen

Wat ga je doen?

Je gaat werken in een zogenaamde Cleanroom. Een Cleanroom is een zeer schone werkomgeving. Deze ruimte is bedoeld om besmetting in het productieproces dat in deze omgeving plaatsvindt te beperken of geheel uit te sluiten. Iedereen met enig technisch inzicht kan aan de slag als Cleanroom medewerker.

Belangrijke werkzaamheden van een Cleanroom medewerker zijn het schoonmaken en verpakken van onderdelen.

Binnen een Cleanroom kunnen verschillende producten gemaakt worden, zoals halfgeleiders voor telefoons, computers of ruimtevaart. Ook medicijnen worden vaak in een cleanroom gemaakt. Daarnaast kan deze ruimte gebruikt worden om metingen of testen uit te voeren met bepaalde producten.

Je werkt volgens de regels en procedures van de Cleanroom

Je kunt bij dit bedrijf tijdens de maanden juni t/m augustus werken wanneer jij wilt. Dat kan 2-3 doordeweekse dagen per week zijn of misschien alleen in het weekend? Of 4 dagen doordeweeks en 1-2 dagen in het weekend. Alles is bespreekbaar. Het gaat wel om hele dagen, dus tussen 9u00 – 18u00. Een deel daarvan; alleen de ochtend of middag is helaas niet mogelijk.

Assemblagemedewerker – Inpakmedewerker – Schoonmaakmedewerker – Productiemedewerker – Inpakker – Schoonmaker

Dit krijg je

Zoek jij Vakantiewerk en wil je als Vakantiekracht starten bij dit moderne en professionele bedrijf in een leuke en zeer leerzame functie, dan bieden wij jou het volgende:

  • Een bruto uurloon van € 12,69 (va. 23 jaar)
  • Reiskostenvergoeding (vanaf 10km enkele reis)
  • Een Parttime of Fulltime baan; flexibel door jou in te vullen
  • Bij de start krijg jij uiteraard een degelijke training ‘on the job’
  • Een prettige werksfeer in een internationaal, jong en ervaren team

Dit ben je

Wat verwachten we van jou?

Om succesvol te zijn in deze functie helpt het als je al enige werkervaring hebt, maar het is zeker niet vereist! Uiteraard ben je min. 2 dagen per week beschikbaar overdag in de maanden juni en/ of juli en/ of augustus.

Daarnaast:

  • Je spreekt en begrijpt de Engelse taal. Want alle checklists, veiligheidsinstructies en voertaal zijn in het Engels. Nederlands is gewenst.
  • Je bent fysiek in orde en kunt (voornamelijk) staand werk doen
  • Je bent een rustig en serieus type en bij voorkeur woonachtig in regio Eindhoven, Helmond, Veldhoven, Veghel of Valkenswaard

Hier ga je werken

Dit bedrijf in Eindhoven behoort tot de wereldwijde top op het gebied van hightech verpakkingen en tooling. Zij ontwikkelen, cleanen, produceren en beheren de logistieke stroom van verpakkingen voor hoogwaardige industriële producten. Zeer kwetsbare, kostbare onderdelen krijgen hierbij de bescherming die zij nodig hebben tijdens transport over de hele wereld. De kracht zit in de totaaloplossing. Ze ontwikkelen niet alleen klantspecifieke verpakkingsmaterialen, maar verzorgen het gehele traject.

Vanuit het service center in Eindhoven zorgen zij ervoor dat waar ook ter wereld herbruikbare verpakkingen worden opgehaald, gereinigd en gerepareerd tot nieuwstaat. Ze doen dat voor wereldspelers uit o.a. De semiconductor-, elektronica-, aerospace-, medische industrie, machinebouw en mechanische componenten.

De activiteiten zijn als volgt onderverdeeld:
• Production
• Cleanroom Solutions
• Projects (ontwikkeling)
• Logistics Services

Bij deze groep van bedrijven werken ruim 500 medewerkers verspreid over 7 vestigingen. Het hoofdkantoor van dit bedrijf is gevestigd in Eindhoven, Nederland. Daarnaast hebben een vestiging in Maleisië, Singapore en twee vestigingen in Amerika. Binnen de groep hebben ze tevens een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van kunststofbewerking, Cleaning en op het gebied van houtbewerking.

Bij dit bedrijf werken ca. 500 personeelsleden verspreid over een 7-tal vestigingen in Nederland, Maleisië, Singapore en de VS. Hierdoor kunnen we wereldwijd onze diensten 24/7 aanbieden.

In ruim 30 jaar tijd heeft dit bedrijf een positie veroverd in de top op het gebied van high tech packaging. Deze geweldige prestatie is alleen mogelijk dankzij de gemotiveerde inzet van al hun professionals en teams op het gebied van cleanrooms, productontwikkeling, verkoop, productie (houtverwerking, schuim, plastics en metalen), logistiek en serviceafdelingen.

Dagelijks worden de medewerkers uitgedaagd om oplossingen te bedenken en te produceren voor toonaangevende en internationale klanten in de high-end marktsegmenten van semi-conductors, elektronica, medische- en optische technologie, lucht- en ruimtevaart, machinebouw en mechanische componenten.

Kortom, dit bedrijf heeft veel te bieden als het gaat om persoonlijke ontwikkeling.

Voor een goed beeld van het bedrijf, collega’s en functies, bekijk onze klantpagina: https://www.werktalent.com/vacatures/hier-kun-je-werken/hq-pack

Interesse?

HQ Pack heeft de zoektocht naar een Vakantiekrachten Cleanroom mede in handen gelegd van WerkTalent Eindhoven. Het eerste gesprek zal dan ook bij ons van WerkTalent zijn. We bespreken jouw wensen, ambities en natuurlijk de functie en organisatie. Bij een positieve uitkomst stellen we je dan voor bij het bedrijf, plannen we de de sollicitatiegesprekken voor je in en begeleiden we je door de hele procedure om te zorgen voor een zachte landing binnen het bedrijf.

Zie jij het zitten om in de zomermaanden lekker bij te verdienen bij een mooi internationaal bedrijf in een leuk en jong team? En waar je ook nog eens veel kunt leren?

Klik hieronder of bel ons kantoor in Eindhoven op 040-303 0987. Ik ben ook bereikbaar via WhatsApp op 06-300 99 526!

Voor vragen kun je mij uiteraard bellen, appen of mailen via mijn contactgegevens onderaan deze pagina.

Ik kijk uit naar je sollicitatie en hoop jou snel te kunnen verwelkomen als nieuwste Cleanroom medewerker!

Salarisomschrijving

€8,05 – €12,69 / uur