Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Jurist

Omschrijving

Jouw hart gaat sneller kloppen wanneer je het ultieme resultaat weet te bereiken voor jouw klant / cliënt. Binnen deze functie beschik je over ervaring met het arbeidsrecht. Ervaring met aangrenzende rechtsgebieden zoals het sociale zekerheids- en ambtenarenrecht is een pré. Je bent klantgericht en gemotiveerd om een breed scala aan opdrachten te vervullen bij één van de opdrachtgevers van USG Legal Professionals.
Binnen deze functie kom je in aanraking met afwisselende vraagstukken binnen het arbeidsrecht, in zowel de zakelijke markt als de publieke sector. Als jurist arbeidsrecht behandel je een breed scala aan dossiers. Je bent verantwoordelijk voor je eigen dossiers en adviseert jouw klant / cliënt over de afwikkeling van geschillen. Daarnaast treed je eventueel op als gemachtigde in een procedure bij de kantonrechter. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ontslagzaken, geschillen omtrent loonvorderingen en re-integratie.
Ben jij die fulltime/parttime jurist die niet kan wachten om steeds weer een nieuwe uitdaging aan te gaan? Voor verschillende regio’s zoals Almere en Amsterdam zoeken wij goede juristen!