Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Jurist

Omschrijving

Omschrijving

KPN is een van vier de grootste ICT-leveranciers van de Rijksoverheid. Jaarlijks geven we vele miljoenen uit aan telecommunicatie en ICT van KPN. Van beveiligde verbindingen naar binnenlandse en buitenlandse vestigingen tot het beheer van de grote glasvezelnetwerken van het Rijk: dienstverlening is essentieel voor alle rijks onderdelen én voor onze maatschappij. Wil jij als jurist jouw specifieke juridische kennis en ervaring inzetten om deze dienstverlening te optimaliseren en de integrale kosten te minimaliseren? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Hoe jij bijdraagt in jouw rol
Samen met jouw collega’s van het Strategisch Leveranciers Management (SLM) projectteam ga je werken aan het tot stand brengen en managen van strategische relaties en ‘verstandige’ contracten met KPN. Contracten die aansluiten bij de behoefte van de business, die met visie inspelen op de snelle ontwikkelingen in de ICT, en die belangrijke onderwerpen als privacy en informatiebeveiliging bij de leverancier afdwingen. Daarnaast natuurlijk ook contracten waar we als Rijksoverheid niet teveel voor betalen.

Dit is waar jij voldoening uit haalt
Jij krijgt er energie van om binnen jouw vakgebied als autoriteit te fungeren. Je deelt proactief juridische expertise op het gebied van contract-, aanbesteding-, en ICT-recht met collega’s. Het inrichten van SLM rijksbreed zie je als een spannende uitdaging, waarin je jezelf ook weer kunt ontwikkelen en nieuwe kennis en ervaring kunt opdoen. Rijksbreed netwerken, samenwerken met collega’s en relaties opbouwen met de leverancier geeft je voldoening.

Wat wij aan jou waarderen
Jij bent een expert binnen jouw vakgebied en beschikt daarnaast over competenties die van belang zijn voor deze rol. Die liggen uiteraard op het gebied van analyseren, oordeelsvorming en adviseren. Daarnaast is het minstens zo belangrijk dat je van nature een netwerker bent. Zowel intern (rijksbreed) als extern (leverancier) bouw je goede werkrelaties op. Tenslotte ben je iemand die het overzicht behoudt; jij ziet wat er in de huidige context gedaan moet worden, maar gelijkertijd is jouw blik op de toekomst gericht. Je werkt efficiënt en planmatig.

Alvast kennismaken?
Wij kunnen ons voorstellen dat je eerst meer informatie wilt over deze vacature, voordat je solliciteert. Bel dan met Corry Verlaan, via 06-52553459. Zij is afdelingshoofd van de afdeling waar deze functie wordt ingebed en zij kan je meer vertellen over de rol.

Functie-eisen

  • je hebt een studie Rechten afgerond en bij voorkeur op universitair niveau;
  • je hebt minimaal vijf jaar ervaring als juridisch adviseur in inkoop- en contractmanagement trajecten en daardoor uitgebreide kennis van aanbesteding- en contractrecht;
  • je hebt ervaring met procederen;
  • je herkent gevoeligheden, risico’s en kansen en handelt daarnaar. Bij onduidelijkheden ga je bij de juiste personen na of er draagvlak is;
  • jij hanteert een planmatige en resultaatgerichte aanpak; je overziet tijd, acties en middelen die nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen;
  • door middel van grondige analyses, onderzoek en gesprekken, kom jij tot een heldere oordeelsvorming. Jouw advies breng je overtuigend over de bühne en daarbij weet je jouw stijl aan de doelgroep aan te passen.

Arbeidsvoorwaarden

Volop doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden
De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Denk aan het volgen van opleidingen en het behalen van certificeringen. Ook bieden we loopbaancoaching als je daar behoefte aan hebt.

Interessante extra’s
Naast het salaris ontvang je een individueel keuzebudget (IKB) bestaande uit vakantiegeld van 8% en een jaarlijkse eindejaarsuitkering. Dit IKB bestaat uit geld (16,37% van je brutojaarsalaris) en/of tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt bijvoorbeeld een deel van je maandinkomen laten uitbetalen wanneer jij dat wenst, het IKB omzetten in verlof of het besteden aan fiscaalvriendelijke doelen. Tot onze andere secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer bedrijfsfitness en volledige vergoeding van je ov-reiskosten woon-werkverkeer.

Bijzonderheden

  • je standplaats is Delft. Bij Rijkswaterstaat werken we volgens de richtlijnen van de overheid. Dit betekent dat we zoveel mogelijk thuis werken en maximaal de helft van de tijd op een Rijkswaterstaat kantoor of locatie als dit meerwaarde voor jou heeft;
  • de eerste selectiegesprekken vinden plaats op 13 september 2022;
  • dit betreft een parttime vacature voor 18 – 20 uur per week;
  • een (online) voorselectietest of een assessment kan onderdeel zijn van het sollicitatieproces. Het maken van een casus en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, kan eveneens deel uitmaken van het sollicitatieproces. Het inwinnen van referenties maakt deel uit van het sollicitatieproces.

Talent als basis, diversiteit als kracht
Rijkswaterstaat is een inclusieve organisatie. Een organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van medewerkers gebruikt om samen betere resultaten te halen voor Nederland.
Inclusief betekent dat iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt; niet ondanks, maar dankzij de verschillen. Daarom nodigen wij jou graag uit, als jij je herkent in deze vacature, om te solliciteren.

Hybride solliciteren
Dit houdt in dat alle eerste kennismakings- en/of selectiegesprekken online plaatsvinden via Microsoft Teams. Het vervolg- en/of arbeidsvoorwaardengesprek wordt daarna zoveel mogelijk op locatie gedaan. Heb je dit liever online? De adviseur Werving en Selectie neemt contact met je op en inventariseert jouw wensen hierin. Meer informatie kun je terug vinden via de pagina Solliciteren.

Acquisitie op onze vacatures wordt niet in behandeling genomen.

Jouw toekomstige afdeling

De Centrale Informatievoorziening is (CIV) een van de zeven landelijke organisatieonderdelen van Rijkswaterstaat en vormt een grote, complexe en uitdagende wereld op het gebied van informatievoorziening (IV). Een wereld waarin big data nieuwe informatie uit grote hoeveelheden gegevens kan generen. Waarin we steeds nieuwe oplossingen vinden om onze infrastructuur beter te benutten en waarin we zorgen voor een (water)wegennet dat slim, veilig en duurzaam is. Wij zijn zowel binnen als buiten Rijkswaterstaat actief en streven ernaar om een gewilde partner te zijn in de IV-dienstverlening.

In totaal werken er 1060 mensen binnen CIV, verspreid over 4 directies: Ontwikkeling en Services, Inwinning en Gegevensanalyse, Informatievoorziening Netwerken en Bedrijfsvoering en Inkoop.

Contractmanagement
De afdeling Contractmanagement (CM) voert het contractmanagement uit binnen het informatievoorzieningsproces. We zijn verantwoordelijk voor het voortraject van het contracteren, het contractbeheer en -beheersing en de eventuele contractbeëindiging. Dankzij onze gecentraliseerde aanpak verbetert de kwaliteit, uniformiteit, efficiency en risicobeheersing van contractmanagement binnen de Centrale Informatievoorziening van Rijkswaterstaat (RWS). En we leveren expertise voor de aansturing van IV-aanbestedingsprojecten.