Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Koerier auto

Omschrijving

De hele dag rondrijden met jouw eigen muziek en werken tegelijk? Wow, dit klinkt goed hé? Lees snel verder want we hebben een functie beschikbaar als parttime koerier en niet zomaar eentje!
Jij gaat veilig de weg op als ijskoerier. Dit houdt in dat jij ijsblokjes en/of schaafijs gaat bezorgen bij klanten. Om je een idee te geven van je misschien wel toekomstige baan, is hieronder een werkdag uitgewerkt.
‘Je werkdag begint wanneer jij beschikbaar bent. Je dienst begint op locatie bij HUB in Eindhoven. Daar bespreek je de route en planning van de dag. Je zorgt dat je alles in je busje hebt geladen en je gaat de weg op. De vriesproducten kunnen over heel het land bezorgd worden. Het kan dus wel eens zijn dat je richting bijvoorbeeld Zwolle moet, of Leeuwarden. De bezorging kan zijn voor klanten zoals evenementen maar ook gewoon een klein bedrijf. Eenmaal aangekomen, je laadt de spullen uit, zorgt dat alles netjes is afgehandeld zoals de betaling en stapt vervolgens de bus weer om terug naar Eindhoven te gaan.’
Zoals je je misschien al wel kan voorstellen, heb je en heleboel verantwoordelijkheden. Je rijdt met producten en bent verantwoordelijk voor de veiligheid van jezelf en andere op de weg. Deze functie is beschikbaar van 16 tot 14 uur per week, donderdag tot zondag!