Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Kwaliteitsmedewerker

Omschrijving

Stap in de wereld van Securitas:

Het Securitas Operations Center (SOC) in Geldrop is een geavanceerde alarmcentrale. Gedreven centralisten zijn hier 24/7 bezig met het beveiligen van onze klanten. Inbraak-, brand- en overval meldingen vanuit heel Nederland worden vanuit het SOC verwerkt. Door middel van slimme camerasystemen en voertuig-volgsystemen beveiligen we op afstand. Ook coördineren we de inzet van mobiele surveillanten. We zijn trots op wat we doen!

Wat ga je doen?

Bij ons gaat de telefoon constant over, of het nu gaat om een brandmelding of om een storing bij een inbraaksysteem. Je weet nooit hoe je dag er uit gaat zien! Zo check jij videobeelden om te zien of je niks verdachts ziet of houd jij contact met de mobiele surveillant zodat hij veilig zijn werk kan doen bij een inbraakmelding. Jij speelt een belangrijke rol! Je helpt mensen in nood en maakt daarmee de wereld een stukje veiliger. Met het werk dat jij doet op de alarmcentrale maak jij echt impact.

Onze alarmcentrale is 24/7 bereikbaar waardoor je als centralist onregelmatige diensten draait. Zo kun je dag-, avond- en nachtdiensten draaien. Hierdoor heb je veel afwisseling en kun jij de baan goed combineren met bijvoorbeeld je gezin. Op piekmomenten kan het erg hectisch zijn op onze alarmcentrale maar binnen Securitas houden wij ook echt van een praatje en een lolletje. Daar maken we zeker tijd voor!

Geen diploma? Geen probleem!

Bij ons hoef je nog niet in het bezit te zijn van een diploma, die kun je via ons halen! Wij vergoeden de kosten volledig. Het gaat om een eenjarige opleiding, de BOCA (Basis Opleiding Centralist Alarmcentrale). Tijdens de opleiding zal je naast het studeren al ingezet worden om op onze alarmcentrale te werken. Het is echt learning on the job!

Salaris

Je werkt bij ons in verschillende diensten. Dat vraagt natuurlijk wat van jou. Dat snappen wij ook! Daarom staat er bij ons een toeslag tegenover. Tijdens de interne opleiding zal het startsalaris €12,61 bruto per uur zijn.

Maandag tot en met vrijdag tussen 18:00-24:00 €14,18

Maandag tot en met vrijdag tussen 00:00-07:00 €15,43

Tussen zaterdag 00:00 en zondag 00:00 €17,40

En op feestdagen €19,34

Wie ben jij?

 • Je ben stressbestendig, analytisch en ziet iedere alarmmelding als een uitdaging.
 • Je beschikt over mbo werk- en denkniveau.
 • Ervaring in de beveiliging is niet noodzakelijk. We hechten meer waarde aan jouw motivatie.
 • Je bent flexibel inzetbaar en je vindt het prima om in een 24/7 omgeving te werken, incl. weekenden, ochtend-, middag- of nachtdiensten.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal perfect

Wat bieden wij jou?

 • Een gave werkplek bij een beveiligingsbedrijf dat alweer is uitgeroepen tot beste beveiligingsorganisatie.
 • Een parttime- of fulltimebaan bij Securitas met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
 • Onregelmatigheidstoeslagen voor avond-, nacht- en weekenddiensten.
 • Wanneer je beschikt over een beveiligingsdiploma 2 of een BOCA dan ontvang je meteen een contract voor onbepaalde tijd.
 • 24 vakantiedagen (bij fulltime contract).
 • Een wisselend rooster, waardoor jij veel vrije tijd hebt. Je rooster is 4 weken van tevoren bekend.
 • En heb jij leidinggevende ervaring? Dan is er de mogelijkheid om door te groeien naar hoofdcentralist!
 • Indien geen diploma :ontvang je van ons een opleiding tot volwaardig centralist (BOCA).

Interesse gewekt?

Enthousiast geworden over deze vacature? Reageer dan via onze solliciteer button.

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Mail je vraag naar deniz.yilmam@securitas.nl

Zodra je op onze sollicitatiebutton klikt, start voor jou het sollicitatieproces! Je krijgt enkele filmpjes, testen en vragen voorgelegd. Dit neemt ongeveer 50 minuten in beslag. Na afloop nemen wij binnen 48 uur contact met jou op, om een gesprek met je in te plannen en jouw sollicitatie en resultaten te bespreken! Veel succes!

Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd. Dit is standaard bij Securitas en hier hechten wij waarde aan.