Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Magazijnmedewerker

Omschrijving

Wil jij graag een veelzijdige woensdag baan bij een snelgroeiende webshop in Middelbeers? Bij dit bedrijf heb je de mogelijkheid om zowel in het magazijn als op kantoor te werken!

Wat ga je doen?

Je gaat als allround medewerker webshop werken in het magazijn en op kantoor. Grotendeels ben je actief in het magazijn. Daar doe je alle voorkomende werkzaamheden op logistiek gebied. De meest voorkomende taak die je in eerste instantie krijgt is het verwerken van de bestellingen die binnenkomen via de website. Je gaat dus de bestelde producten orderpicken en inpakken. Daarnaast ben je bezig met neventaken op kantoor zoals de klantenservice. Je staat bij drukte klanten te woord via de email, chat of telefoon. Ooit breng je een bestelling weg met de auto.

Het gaat in eerste instantie om een parttime job waarbij je vast werkt op woensdag en eventueel bijspringt op dinsdag of donderdag. Wanneer andere personeelsleden vakantie opnemen is het mogelijk om meer te werken. Het bedrijf groeit ondanks de aanwezigheid van het coronavirus hard, dus de verwachting is dat dit je op termijn wellicht meer kan werken.

Werkzaamheden

  • Je bent voornamelijk bezig met het orderpicken van de bestelde producten via de webshop;
  • je verricht overige logistieke werkzaamheden, zoals het laden en lossen van de vrachten en het rijden van bestellingen;
  • Je bent een paar uur per week bezig met het ondersteunen van de klantenservice via de mail, chat en telefoon;
  • je zorgt voor een geordend magazijn door elke dag te poetsen.

Wat verwachten we van je?

  • Je hebt een rijbewijs B, want er zit af en toe koerierswerk bij;
  • Je wil graag een divers takenpakket hebben binnen een klein maar groeiend bedrijf;
  • Je bent een geïnteresseerd, zelfstandig, flexibel, loyaal en betrouwbaar persoon die zijn afspraken nakomt;
  • Je bent per direct op woensdag beschikbaar en kunt in de vakanties extra werken op de overige dagen;
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Middelbeers.

Waar ga je werken?

Je gaat werken in een snelgroeiende webshop binnen een klein en hecht team met een dorpse cultuur.

Wat krijg je ervoor terug?

Je werkt elke woensdag en kunt in overleg af en toe een dag extra werken doordeweeks of in het weekend. In de vakanties kun je tot 32 uur per week werken. De werktijden zijn van 9 tot 17 uur. Het loon is in samenspraak met het bedrijf.

Heb je interesse in deze vacature van allround medewerker webshop? Solliciteer dan direct of neem contact met ons op wanneer je nog specifieke vragen hebt! Meer weten over onze sollicitatieprocedure tijdens de coronacrisis? Lees hier meer!