Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Magazijnmedewerker

Omschrijving

Dankzij jou als productiemedewerker/ inpakmedewerker ontvangen duizenden mensen dagelijks een compleet ingepakt product!

Dit ga je doen

Elke week is anders, de ene week is er volop werk als magazijnmedewerker en kunnen we je een full time werkweek aanbieden, de andere week is er een aanvraag in productiewerk en kunnen we je daar inplannen op de dagen dat jij beschikbaar bent. Zo maak je kennis met verschillende branches zoals de bouw, productie of transport. Je kunt je eigen tijd indelen zoals jij dat wilt! Heb je een dag geen zin om te werken? Geen probleem! Dan bellen we toch een andere keer.

Hoe dat werkt? Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we je wensen en beschikbaarheid. Wanneer wij een opdracht voor je hebben nemen we contact met je op. Ben je beschikbaar en heb je interesse, dan plannen we je gelijk in.

Dit krijg je

Wat wij bieden

  • Een prima salaris, variërend tussen €7,- en €14,00 bruto per uur, afhankelijk van leeftijd
  • Mogelijkheid om je eigen tijd in te delen
  • Werk wat bij je past
  • Zowel parttime als fulltime werk
  • Toeslagen bij overwerk of nachtdienst
  • Zowel nachtdienst als dagdienst, wat jij wilt!

Dit ben je

Wat wij belangrijk vinden is dat je betrouwbaar bent; afspraak is afspraak, dit werkt van beide kanten. Omdat het vaak last-minute opdrachten zijn, is het handig als je een beetje flexibel bent. Ook is het fijn als je in de omgeving van Gorinchem woont. Voor sommige functies is het handig als je in het bezit bent van een rijbewijs B en/of fysiek in orde bent. Maar ook hier valt een mouw aan te passen.

Hier ga je werken

WerkTalent zit al ruim 10 jaar gevestigd in Gorinchem (gelegen in de driehoek Utrecht, Rotterdam en Den Bosch) en kent inmiddels bijna álle bedrijven in de omgeving. De crisis is al een tijdje voorbij en dat betekent dat onze relaties weer gaan investeren in personeel! Alle bedrijven groeien weer, draaien volop productie en zoeken regelmatig oproepkrachten voor tijdelijk werk, vakantiewerk of vast werk.

Interesse?

Wil jij ook dagelijks zorgen voor blije klanten? Solliciteer dan nu! Esmey de Haas, ziet jouw sollicitatie graag verschijnen. Wat kan jij verder verwachten?

Stap 1: kennismaking om de functie, het bedrijf en jouw wensen te bespreken

Stap 2: wij een positief gesprek leggen wij jouw profiel voor aan de opdrachtgever

Stap 3: plek beschikbaar? Wij bespreken de aanbieding concreet met jou

Stap 4: aan de slag als oproepkracht! *confetti*

Salarisomschrijving

€2.100 – €2.700 / maand