Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Magazijnmedewerker

Omschrijving

Introductie
Heb jij affiniteit met telecom wil je tot €2.200,- verdienen en wil je allround en direct fulltime aan de slag? Bestellingen ophalen, bestellingen wegbrengen, in het magazijn werkzaamheden uitvoeren, telecomapparatuur monteren en administratieve werkzaamheden zijn een paar van de voorkomende werkzaamheden. Je bent gegarandeerd elke dag met andere werkzaamheden bezig! Is deze baan op jouw lijf geschreven dan zie we jouw sollicitatie tegemoet!

Wat ga je doen

Als logistiek medewerker in Barneveld (tussen Ede/Veenendaal en Amersfoort) ben je een allrounder op het gebied van logistiek, maar doe je ook andere werkzaamheden. Je bent daarom ook magazijn medewerker en bezorger of koerier. Je dag begint met een kop koffie en start om wat telecomapparatuur voor te monteren voor de collega’s op de klus. Nog voor je klaar bent komt er een spoedbestelling tussendoor en rijd je naar een leverancier om wat missende onderdelen op te halen. Direct rijd je door naar je collega’s zodat zij ook weer verder kunnen. Voor de lunch heb je nog de apparatuur gemonteerd en staat het klaar voor morgen. Na de lunch help je de administratie om het een en ander in te voeren. Je laadt de bus alvast voor morgen, omdat je dan een dag buiten de deur bent om apparatuur te bezorgen en weg te brengen. Kortom morgen weer een leuke dag voor de boeg!

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken is actief binnen het werkveld van de connectiviteit. Connectiviteit is anno 2021 niet alleen een primaire levensbehoefte voor consumenten, maar ook belangrijk voor een onderneming of organisatie om succesvol te kunnen zijn. Connectiviteit betekent dat er op ieder moment en op iedere plek de beste en snelste verbinding ter beschikking is, thuis, buitenshuis maar ook op kantoor of bij bedrijven. Het bedrijf waar je komt te werken verzorgt het netwerk, van ontwerp tot levering, installatie en beheer. Zij zijn er voor particulieren, bedrijven en gemeentes of overheidsinstanties.

Als logistiek medewerker ben je een belangrijke schakel in het hele proces. Je levert demo apparatuur aan nieuwe klanten en je haalt de definitieve apparatuur op bij de leverancier. Zonder jou kunnen de collega’s op de klus niet door omdat jij het missende onderdeel brengt!

Wat bieden wij jou

  • Salaris tot €2.200,- bruto per maand;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Fulltime dienstverband (Parttime is ook bespreekbaar);
  • 8,33% vakantiegeld, 25 vakantiedagen en Interne opleidingsmogelijkheden;
  • Leuk en gezellig team en elke vrijdag een borrel om de week af te sluiten;
  • Mogelijkheid tot vast dienstverband.

Wat heb je nodig

  • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
  • Je wilt je verder ontwikkelen in de logistiek en techniek;
  • Je hebt twee rechterhanden en wilt graag leren;
  • Je houdt ervan om elke dag wat anders te doen.

Meer informatie

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature en wil je snel aan het werk? Solliciteer dan gelijk! Wij nemen contact met jou op om kennis te maken en je voor te stellen bij dit gezellige bedrijf. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Bart Goris via 0342-220099. Graag zien we jouw sollicitatie tegemoet!

Salarisomschrijving

€1600 – €2200 per maand