Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Marketingmedewerker

Omschrijving

Ben jij die bevlogen Marketing Specialist die graag met Online Marketing en Social Media bezig is en wil je tot € 4.500,- per maand verdienen obv 40 per week. Ga dan als Marketing Specialist aan de slag bij een groot internationaal bedrijf in de regio Etten-Leur en krijg gelijk een jaarcontract!

Als Marketing Specialist kom je te werken bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren van stalen en aluminium constructies voor onder andere de superjachtbouw en hightech verkenningsvoertuigen voor defensie. Je bent vooral bezig met beheer en creatie van Online Marketing en Social Media. LinkedIn is hét platform waar jij de communicatie uitzet! Daarnaast zet je marketingcampagnes op met als doel om de naams- en merkbekendheid te vergroten en de verkoop van de producten te bevorderen. Jouw Engels is in woord en geschift uitstekend, want dit ga je ook doen voor diverse buitenlandse vestigingen van het bedrijf. Ook het geven van creatieve presentaties intern behoort tot jouw takenpakket.

Je bent als Marketing Specialist iemand die met passie voor het vak streeft naar kwaliteit en betrouwbaarheid. Je durft “out of the box” te denken en bent een echte aanpakker. Wil je graag parttime werken en ben je minimaal 24 uur per week beschikbaar? Dat kan, je werkdagen en tijden zijn dan in overleg in te plannen.

Ben je enthousiast of wil je meer weten? Bel of app naar 076-3032919 of 06-30221399 en vraag naar Merel. Direct solliciteren? Dat kan via de knop óf stuur je cv naar etten-leur@raaakpersoneel.nl!

Salarisomschrijving

4.500