Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Mechanisch operator voedingsmiddelenindustrie

Omschrijving

Een baan waar jij de mogelijkheid krijgt om verschillende verpakkingsmachines te besturen en waar er echt wordt geluisterd naar jouw mening. Jouw nieuwe baan is uit te voeren in een dagdienst van maandag t/m vrijdag.

Dit ga je doen

Jij gaat aan de slag als machine operator/productiemedewerker bij een snel groeiend en innovatief bedrijf dat al jaren actief is in de verpakkingsbranche als producent en als aanbieder. De verpakkingen die worden geproduceerd worden voornamelijk gebruikt in de voedingsbranche. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan vacuüm verpakkingen, krimpzakken, kunststofdarmen, etc.

Binnen het bedrijf zijn er verschillende soorten machines aanwezig die jij mag gaan leren. Je begint bij machine 1 en zodra je deze 100% onder controle hebt ga je naar de volgende. Jij krijgt dan ook de mogelijkheid om door te groeien als teamleider of senior operator en jouw technische skills te ontwikkelen zodat je aan de slag kan gaan met het aansturen van een productie lijn.

De werkzaamheden die horen bij deze allround functie zijn als volgt:

 • Orderlijsten invullen en controleren;
 • Machines bedienen, ombouwen, instellen en verschillende storingen oplossen;
 • Materialen toevoeren in de machines en het eindproduct controleren;
 • Jouw werkplaats schoonhouden;
 • Inpakken van bestellingen.

Jij gaat aan de slag in een verschoven dagdienst 36 uur per week van maandag t/m vrijdag. In het weekend en met de feestdagen ben jij dan gewoon lekker vrij! Jouw week ziet er als volgt uit:

 • Week 1: maandag van 06:00 t/m 14:30 uur en van dinsdag t/m vrijdag van 06:00 t/m 13:30 uur.
 • Week 2: maandag van 13:30 t/m 19:00 uur en van dinsdag t/m vrijdag van 14:30 t/m 19:00 uur.

Dit krijg je

 • Een start salaris van €1950,- bruto per maand / €12,41 bruto per uur afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • De mogelijkheid om door te groeien tot senior machine operator en verschillende cursussen te volgen;
 • Doorgroeimogelijkheden in salaris;
 • Reiskosten vergoeding van €0,19 cent per km;
 • Leuke werkuitjes;
 • Een parttime/fulltime 36-urige functie, een vaste baan;
 • Gegarandeerd een contract bij het bedrijf zelf na 520 uur bij goede functionering.

Dit ben je

 • Woonachtig in de omgeving van Gouda, Waddinxveen, Zoetermeer, Leiden, Den Haag, Rotterdam, Woerden, Capelle aan den IJssel, Alphen aan den Rijn en omliggende dorpen/steden;
 • Op zoek naar een parttime/fulltime functie in de productie/techniek;
 • Jij bent leergierig, flexibel, enthousiast en steekt graag je handen uit de mouwen!;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse, Poolse of Engelse taal in woord en geschrift;
 • Jij bent een enthousiaste en hardwerkende medewerker die graag aan de slag gaat!
 • In het bezit van eigen vervoer om op locatie te komen.

Hier ga je werken

Jij gaat aan de slag bij een snelgroeiend familie bedrijf waar een gezellige en open sfeer hangt. Het bedrijf is al een enige tijd bekend in de verpakkingssector waar zij dan ook een aantal grote vleesverwerkende bedrijven mogen voorzijn van zelf gemaakte verpakkingsmaterialen. De verpakkingen die het bedrijf produceert en ook aanbied zijn bijvoorbeeld kunstdarmen, vacuümzakken, krimpzakken en nog veel meer! Het bedrijf is gevestigd in de omgeving van Waddinxveen.

Binnen het bedrijf zijn er verschillende machines aanwezig waar jij mee aan de slag kan gaan. Je begint bij het verbouwen, instellen, schoonmaken, toevoeren en het storing vrij maken van machine 1, daarna krijg jij de mogelijkheid om alle machines binnen de productie onder de knie te krijgen en door te groeien tot ‘Senior Machine Operator’.

Het bedrijf hecht veel waarde aan enthousiaste en leergierige collega’s. Hier besteden zij dan ook graag hun aandacht aan en begeleiden zij jou graag in jouw leerproces. Het is dan ook zeker geheel normaal dat de eigenaar van het bedrijf naast jou staat om een machine in te stellen of om de plek van een zieke collega in te vullen.

Naast de verpakkingsmachines beschikt het bedrijf ook over hun eigen drukkerij voor de bedrukking van hun producten. Mocht jij dit ook interessant vinden is er altijd de mogelijkheid om hier meer over te leren. Mocht jij leuke ideeën hebben voor het bedrijf dan wordt er graag naar je geluisterd!

Interesse?

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Dan ontvangen wij heel graag jouw sollicitatie! Wij van WerkTalent doen de eerste wervingsgesprekken en nodigen je daarom graag uit bij ons op kantoor in Zevenhuizen voor een kennismakingsgesprek met een kop koffie of thee.

Heb je vragen over het bedrijf of de vacature? Neem dan gerust contact met ons op. Ik ben bereikbaar via 06 – 13 35 94 59 of elisestalenberg@werktalent.com.

Ons stappenplan om jou te helpen aan je ideale baan!

Stap 1: Eerste kennismakingsgesprek met kop koffie of thee bij WerkTalent
Stap 2: Bij een positief gesprek leggen wij jouw profiel voor aan onze opdrachtgever
Stap 3: Kennismakingsgesprek bij ons opdrachtgever
Stap 4: Eventueel een tweede gesprek of meeloop dag
Stap 5: Wij feliciteren jou met je nieuwe baan!

Salarisomschrijving

€1.900 – €2.100 / maand