Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Mechanisch operator voedingsmiddelenindustrie

Omschrijving

Een nieuwe baan waar jij de mogelijkheid krijgt om door te groeien en aan de slag te gaan met producten die echt jouw interesse trekken! Wie wilt dat nou niet? Reageer snel en wie weet ga jij binnenkort aan de slag bij jouw nieuwe baan in de productie/industrie!

Dit ga je doen

Een nieuwe baan in de productie/industrie sector waar jij ervoor gaat zorgen dat een uniek product wordt gemaakt en verkocht kan worden op de Nationale of Internationale markt. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan voedingsmiddelen, metaal, verpakkingsmaterialen, dozen, kunst, kaas, lekkere stroopwafels en nog veel meer! Wij hebben verschillende opdrachtgevers in de omgeving die op zoek zijn naar jou!

Binnen een productieruimte zijn er verschillende functies beschikbaar die jij met jouw skills kan gaan uitoefenen. Wij hebben verschillende vacatures beschikbaar met de volgende functies binnen de productie/industrie sector: productiemedewerker, machine/lijn operator, assemblage medewerker, inpak medewerker, schoonmaakmedewerker en nog veel meer! Alle functies zijn uit te voeren in een dagdienst, verschoven dienst, 2 ploegendienst, 3 ploegendienst en een 5 ploegendienst.

Het voordeel is: Er zijn veel verschillende mogelijke functies met verschillende producten waarbij je kan kiezen tussen een dagdienst of ploegendienst van maandag t/m vrijdag. Jij krijgt in ieder geval alles mee van het productie proces en hebt dan ook de mogelijkheid om verder te groeien in jouw functie!

Hoe kan jouw dag eruit zien?

 • Machines aanvoeren met materialen die meehelpen aan het eindproduct.
 • Producten inpakken en labelen.
 • Machines instellen, ombouwen, schoonmaken en storingen oplossen.
 • De productielijn in de gate houden en producten controleren op kwaliteit.
 • Pakbonnen lezen en deze doorzetten naar andere collega’s.

Dit doe je natuurlijk niet altijd alleen, je hebt een enthousiast en gemotiveerd team om je heen die samen met jou er elke dag het beste van proberen te maken!

Dit krijg je

 • Een bruto uur salaris van €11,50 tot €16,50 (afhankelijk van dienst, leeftijd en ervaring);
 • Reiskostenvergoeding van €0,12 t/m €0,19 per km;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling d.m.v. Opleidingen en cursussen via de organisaties zelf en via WerkTalent;
 • Een fulltime of parttime baan met zicht op een vast contract;
 • Werken in een dagdienst, verschoven dienst of in een 2, 3 of 5 ploegendienst;
 • Ploegentoeslag gevarieerd van 16% t/m 30% (alleen als je aan de slag gaat in een ploegendienst);
 • Een gezellige sfeer waar er tijd is voor een grapje en waar jouw mening op prijs wordt gesteld.

Dit ben je

De talenten die wij zoeken zijn woonachtig in (de omgeving van) Waddinxveen, Zevenhuizen, Gouda, Zoetermeer, Bodegraven, Alphen aan den Rijn, Den Haag en omliggende dorpen/steden. Je houdt ervan om lekker bezig te zijn en jij hebt de ambities om aan de slag te gaan in de productie/industrie! Maar ook als je nog geen ervaring hebt in de productie doen we graag een kopje koffie met jou om de mogelijkheden te bespreken.

Hier ga je werken

In de omgeving van Waddinxveen, Zevenhuizen, Moordrecht, Gouda, Rotterdam, Zoetermeer, Bodegraven, Den Haag en Alphen aan den Rijn werken wij samen met verschillende opdrachtgevers die zich bevinden in de productie/industrie sector.

Elke organisatie produceert een eigen uniek product waar jij kan helpen om deze te produceren. Je kan hierbij denken aan keukenbladen, kazen, vleeswaren, verpakkingsmaterialen, glas, zoetwaren en nog veel meer!

Om alle organisaties goed toe te lichten nodigen we je graag uit bij on op kantoor in Zevenhuizen zodat jij de juiste informatie krijgt over het bedrijf en de functie waarnaar jij op zoek bent. Waar je ook voor kiest, het is belangrijk dat jij goed op je plek zit en dat je met plezier naar je werk gaat. Daar gaan wij dan ook voor!

Interesse?

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Dan ontvangen wij heel graag jouw sollicitatie! Wij van WerkTalent doen de eerste wervingsgesprekken en nodigen je daarom graag uit bij ons op kantoor in Zevenhuizen voor een kennismakingsgesprek met een kop koffie of thee.

Heb je vragen over het bedrijf of de vacature? Neem dan gerust contact met ons op. Ik ben bereikbaar via 06 – 13 35 94 59 of elisestalenberg@werktalent.com.

Ons stappenplan om jou te helpen aan je ideale baan!

Stap 1: Eerste kennismakingsgesprek met kop koffie of thee bij WerkTalent
Stap 2:
Bij een positief gesprek leggen wij jouw profiel voor aan onze opdrachtgever
Stap
3: Kennismakingsgesprek bij ons opdrachtgever
Stap 4: Eventueel een tweede gesprek of meeloop dag
Stap 5:
Wij feliciteren jou met je nieuwe baan!

Salarisomschrijving

€11,5 – €16,5 / uur