Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Mechanisch operator voedingsmiddelenindustrie

Omschrijving

Bij onze opdrachtgever in de omgeving van Nieuwegein, heb je de mogelijkheid om parttime of fulltime te werken als Operator. Naast een uitdagende rol als Operator, ontvang je ook een tekenbonus van €650,-. Salaris is afhankelijk van ervaring € 2.500,- tot € 3.100,- per maand exclusief toeslagen.

Functieomschrijving

Als Operator ben je dagelijks bezig met de bediening van één van inpaklijnen binnen een voedingsmiddelenomgeving. Je zorgt voor een schone werkomgeving met de juiste arbeidsomstandigheden en je voert kwaliteitscontroles uit. Daarnaast los je kleine storingen op. Je controleert het werk en spreekt je collega’s aan om de hygiëne-, kleding-, en andere werkvoorschriften na te leven. Je bent verantwoordelijk voor de gehele inpaklijn. Je coördineert, registreert en bouwt de lijnen op en om. Ook onderhoud je het contact met verschillende afdelingen binnen het bedrijf. In de productieomgeving wordt gewerkt met een 3-ploegendienst, maar het is zelfs mogelijk om parttime te werken.

Je werkplek

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf die opereert binnen de zuivelindustrie. Het bedrijf beschikt over meerdere fabrieken en levert dagelijks zuivelproducten aan heel de wereld. De fabriek waar in je komt te werken bestaat uit 3 onderdelen, te weten: Koude kant, warme kant en de verpakkingskant. Voor alle 3 de onderdelen zoeken ze Operators die het niveau naar een hoger niveau kunnen brengen.

Functie-eisen

  • Werkervaring als Operator in de voedingsmiddelenindustrie;
  • Je hebt gevoel voor hygiëne en kwaliteit;
  • Je bent proactief en stressbestendig;
  • Je beschikt over empathisch vermogen en kunt omgaan met werkdruk;
  • Je bent flexibel en hebt affiniteit met techniek.

Wij bieden

  • Het salaris ligt tussen de €2.500,- en €3.100.- bruto per maand exclusief toeslagen conform de cao;
  • Een tekenbonus van €650,- wanneer je succesvol de proeftijd doorbrengt;
  • Direct een contract bij de opdrachtgever zelf;
  • Een baan waarbij jij je kunt ontwikkelen tot een leidinggevende binnen de productieomgeving.

van nes + plaisier

Wanneer je solliciteert via van nes + plaisier heb jij voorsprong op de concurrentie. Naast jouw CV stellen wij een profiel van je op en vertellen wij onze klant waarom jij dé kandidaat bent voor deze functie. Daarnaast zoeken wij graag actief met je mee in de omgeving naar de baan die bij jou past!

Solliciteren?

Mocht je willen solliciteren op deze vacature, kan dat door te klikken op de ‘solliciteren’ button. Voor vragen kan je contact opnemen met Steven Koorevaar via skoorevaar@vannesenplaisier.nl of via 0180 – 82 08 24. Meer weten over onze werkwijze of benieuwd naar andere vacatures binnen de operator sector? Bezoek onze website www.vannesenplaisier.nl.