Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Medewerker bediening horeca

Omschrijving

You can only apply if you live in the Netherlands!

Opzoek naar een leuk, flexibel, uitdagend fulltime/parttime baan?

Solliciteer dan direct bij ons!

MacBlauw is de grootste McDonald’s organisatie met maar liefst 12 McDonald’s restaurants in Amsterdam en omgeving.

Waarom is Macblauw de juiste werkplek?

Wij bieden een goed salaris, multiculturele collega’s , leuke werksfeer, korting op het eten, flexibele werktijden en nacht toeslag 50% per uur.

Wil je binnen 1 week al aan het werk? Dat kan bij ons!

Elke dinsdag hebben wij een inloopavond van 16:00 tot 19:00 uur op de locatie Nieuwendijk 70 en op de woensdagen hebben wij een inloopavond van 16:00 uur tot 19:00 op de locatie Bijlmerplein 368.

Wij zijn te bereiken op WhatsApp via de telefoonnummer: 0623038126.

Stuur ons gerust een bericht!

Tot snel 😉

-XOXO MacBlauw Amsterdam

———————————————————————————-

Werken bij McDonald’s betekent good times voor jou en onze gasten. En dat bij jouw favoriete restaurant: McDonald’s! Ken je dat gevoel wanneer je bestelling bij McDonald’s klaar is? Dát heerlijke gevoel kan jij andere mensen geven, als Horecamedewerker. Maak de lekkerste Big Mac, bak de perfecte goudgele Franse Frietjes of maak onze kleinste gasten blij met een Happy Meal. Door met jouw collega’s samen te werken als één team, krijgen jouw gasten de beste McDonald’s ervaring.

Ook leer je skills tijdens het uitvoeren van je werk als Horecamedewerker. Denk aan het pakken van verantwoordelijkheid, servicegericht werken of leren samenwerken als een echte teamplayer. Belangrijke skills die later zeker van pas gaan komen!

Werken is fijn, maar je persoonlijke leven is minstens zo belangrijk. Door samen te werken met je collega’s en door natuurlijk te genieten van jouw eigen verdiende geld. Hier kan je buiten werktijd leuke dingen mee doen, want je kunt flexibel werken, en zo is het goed te combineren met alle andere dingen die jij belangrijk vindt in jouw leven.