Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Medewerker bediening horeca

Omschrijving

Ben jij een geboren gastheer/ -vrouw? Met plezier bedien- en adviseer je gasten aan tafel en verzorg je hun verblijf van A tot Z. Of sta je toch liever achter de bar, waar je klanten voorziet van allerlei dranken zoals, koffies, cocktails en wijnen? Iets voor jou? Lees dan snel verder!

Brasserie Keyzer is op zoek naar enthousiaste en spontane medewerkers die het restaurant-team komen versterken. Jij bent verantwoordelijk voor het naleven van de verwachtingen en wensen van de gasten. Ben jij een echte aanpakker en bereid om de gast een onvergetelijke avond te bezorgen? De Brasserie is gelegen naast het Concertgebouw. Dat betekent dat er voornamelijk gasten voor hun voorstelling een hapje komen eten in de Brasserie.

Het restaurant is geopend van zondag tot donderdag van 10:00 – 01:00 uur. Op vrijdag en zaterdag is het geopend van 10:00 – 03:00 uur. Jij zal gaan werken van 12:00 – 20:30 / 21:00 uur of van 17:00 – tot sluit (in het weekend sluit de brasserie vaak eerder dan 03:00 uur). Het is mogelijk om zowel parttime als fulltime te gaan werken. Tijdens jouw werkdag zal er altijd gezorgd worden voor een maaltijd.