Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Medewerker bediening horeca

Omschrijving

Wil jij werk dat nooit verveelt? Diverse werkzaamheden in een gezellig team? Dat kan!

Kom werken bij de Theater Hangaar in Katwijk waar al bijna 12 jaar de musical Soldaat van Oranje speelt.

Als Allround Theatermedewerker ben jij inzetbaar voor diverse diensten. Je begeleidt de gast naar de juiste parkeerplaatsen, controleert de tickets, neemt de jassen aan in de garderobe en verkoopt koffies, fris/alcohol en kleine snacks vanachter de bar. Ook kun je ingepland worden bij het theaterrestaurant waar bezoekers van de musical voor of na de voorstelling in het restaurant lunchen of dineren. Wil jij breder inzetbaar zijn? Je kunt ook ingewerkt worden op diensten zoals kassa en merchandise medewerker, barhoofd en zaalwacht!

Jij kunt bijdragen aan de beleving van de gast, door net dat kleine beetje extra service te bieden. Ben jij enthousiast en ontvang je bezoekers met een glimlach? Solliciteer als Allround theatermedewerker bij de langstlopende musical van Nederland: Soldaat van Oranje – de Musical in de Theaterhangaar nabij Leiden.

Het is een parttime functie voor minimaal 2 diensten per week, voor onbepaalde tijd. Wil jij meer diensten werken? Dat kan! Wij plannen je in op basis van jouw beschikbaarheid.