Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Medewerker bedrijfsrestaurant

Omschrijving

Elke dag de lekkerste maaltijden klaar maken en mensen hiermee blij maken? Klinkt dit als muziek in jouw oren? Dan is dit wellicht wel dé baan voor jou!

Wij zoeken een parttime cateringmedewerker op een distributie locatie in de omgeving Tilburg. Het is een afwisselende baan, op een distrubiet locatie waar dus 24 uur per dag medewerkers aanwezig zijn. Dit betekent dat er ook in het bedrijfsrestaurant ruime openingstijden zijn. Op deze locatie werken ze tussen 08:00 ‘s ochtends en 05:00 uur ‘s nachts, 7 dagen per week.

In overleg met de cateringmanager worden de uren verdeeld en jouw rooster gemaakt. Voor jouw werkuren in de nachten ontvang je een onregelmatigheidstoeslag; zo heb je een mooie aanvulling op jouw salaris! Je hebt wisselende werktijden namelijk:

  • Maandag t/m vrijdag diensten 08:13 of 13;30- 18;30
  • Zaterdag diensten: 09:00- 17:30 of 11:00 -18:30
  • Zondag diensten 09:00-13:00 of 10:30-19:00
    Jouw rooster wordt gemaakt in overleg met de cateringmanager;

Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat alle gerechten op tijd bereid worden en mooi worden gepresenteerd. Dit geldt dus voor het ontbijt, de lunch en ook het diner. Na je shift zorg je ervoor dat alles weer keurig wordt achtergelaten voor de volgende dienst. Hierbij staat gastvrijheid altijd centraal!

Hebben wij je interesse gewekt? Lees dan snel verder en kijk wat wij jou hebben te bieden!