Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Medewerker klantenservice

Omschrijving

Tring. Tring. Met een van de grootste modeketens van de wereld aan de telefoon en we zijn opzoek naar jou! De modeketen is bekend van haar zeer klantvriendelijke winkels en klantenservice waar jij onderdeel van kunt worden! Dit zal niet als een verrassing komen we hebben het natuurlijk over de H&M! Als customer klantenservice medewerker ben jij het uithangbord van H&M op het belangrijkste moment. Namelijk wanneer een klant hulp nodig heeft.
In een internationaal team maak jij het een onvergetelijke ervaring op kantoor in Maastricht. Dat komt niet alleen door je gezellige collega’s, maar ook door de geweldige ligging en voorzieningen van het kantoor. De ene dag zit je gezellige met de collega’s op kantoor en de andere dag zit je thuis op je bank een klant adviseren over welke kleren het beste bij de klant passen. Kortom als je nu op kantoor werkt of soms thuiswerkt alles is perfect geregeld, want niet alleen de klant is koning maar ook jij als nieuwe collega. Zo zijn er geen targets en veranderd je werkplaats steeds. In andere woorden een leuker callcenter ga je niet tegen komen.
Maar wat ga je nu precies doen als klantadviseur mode? Je gaat niet werken op een afdeling, maar je bent lekker allround. Je gaat namelijk aan de slag met onderwerpen zoals:

  • Het geven van modeadvies/suggesties over huidige trends en nieuwe collecties;
  • Het retourneren van producten;
  • Het in behandeling nemen van vragen over: bankafschriften, betalingen enzovoort;
  • Het beantwoorden van vragen via sociale media, telefoon of per e-mail.

Lijkt jouw deze gezellige baan bij de H&M nu helemaal geweldig? Dan dien je eerst een betaalde fulltime training te volgen van 3 weken, waarna je kunt overschakelen naar parttime. Deze training start op 5 september.