Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Medewerker klantenservice

Omschrijving

Kom jij ons leuke team versterken als medewerker klantenservice? Wij zoeken gedreven fanatiekelingen die klanten razendsnel voorzien van vriendelijke antwoorden en perfect advies. Het betreft een functie voor 20 tot 40 uur in Lienden.

Over de functie

Je adviseert klanten via telefoon, mail en chat en maakt passende offertes waarbij je actief meedenkt met de wensen van de klant. Klachten handel je op vriendelijke wijze af. Jou brengen ze niet zomaar van de wijs! Mocht er wat misgaan tijdens een bestelling ben jij degene die het oplost door goede communicatie met onze productiemedewerkers en het vervoersbedrijf. Wanneer klanten langskomen ontvang je ze met een lach en voorzie je ze ter plekke van advies.

Over de organisatie

Plexiglas.nl is een dynamisch bedrijf, volop in ontwikkeling, met nu bijna 15 medewerkers.
Via onze webshop verkopen we hoge kwaliteit kunststof platen. Klanten kunnen unieke maatwerk platen van bijvoorbeeld plexiglas, polycarbonaat en Trespa® bestellen.

Over jou

We stellen ons flexibel en hulpvaardig naar (potentiële) klanten, klantgerichtheid staat op nummer 1. We zien je dan ook uitsluitend met een lach op je gezicht (vooruit, na je eerste bakje koffie dan). Daarnaast vinden we het fijn als onze nieuwe collega een echte aanpakker is; niet op zijn of haar mondje gevallen en in staat om klanten assertief te woord te staan. Ook is het belangrijk dat je goed bent in de Nederlandse & Engelse taal en grammatica. Spelfouten in een mail zijn natuurlijk not done. Als laatst is technisch inzicht een grote pré.

Bij voorkeur woon je in een straal van 30 kilometer rond Lienden. We staan open voor zowel parttime klantenservice medewerkers of fulltime medewerkers. Als jij bijvoorbeeld maar 20 uur per week beschikbaar bent is dit dus geen probleem.

Voor jou

· Een interessante baan binnen een dynamisch bedrijf;
· Een baan in dagdienst;
· Volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen een snelgroeiend bedrijf;
· Iedere vrijdag zijn er verse broodjes;
· Volop ontwikkelingsmogelijkheden;
· Een goed salaris.

En.. al zin om bij ons te komen werken? Dat snappen we!

Kun je niet wachten om jouw kennis en enthousiasme over te brengen? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatie! Tot snel!

Plexiglas.nl heeft RecruitMens gevraagd om te ondersteunen met de werving & selectie van deze vacature. Het gaat om een rechtstreeks dienstverband bij het bedrijf.