Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Medewerker klantenservice

Omschrijving

Thuiswerk klantenservice medewerker Vodafone

Probleemoplosser? Luisterend oor? Je houdt van puzzelen? En bent een mee-denker en ben oplossingsgericht? Dan ben jij geschikt! Jij wordt customer service callcenter agent binnen Vodafone. Via de telefoon!

Wat ga je doen als customer service medewerker Vodafone?

Als customer service medewerker bellen klanten van Vodafone jou met vragen over hun producten en diensten van hun Vodafone abonnement.

Elk gesprek is anders. Elke klant is anders. Elke oplossing is anders. Jij gaat samen met de klant kijken hoe je hem/haar het beste kan helpen. Hierin probeer je zelf de oplossing te vinden en/of schakel je met de ondersteunde afdelingen om tot de juiste oplossing te komen voor het probleem/vraag van de klant.

Maar hier draai jij je hand niet voor om, want alle kennis en kunde die jij hiervoor nodig hebt je zojuist geleerd in de (betaalde) training!

Hiernaast bekijk je ook met de klant of zijn huidige abonnement bevalt en wat er eventueel aangepast of toegevoegd kan worden om hun Vodafone experience nog verder te verbeteren. Ook bespreek je de mogelijkheden en/of producten van Ziggo om de klant ook t.o.v. internet & TV de beste mogelijke opties te kunnen bieden.

Jij bent voor de bellers de held! En daar mag je dan ook trots op zijn, dat zijn jouw collega’s namelijk ook! Samen vier je successen, lach je om flaters en kun je even brommen als het niet gaat zoals jij wilt. #peopleofTP

Je krijgt:

  • Een betaalde training. 5 weken fulltime. Volledig vanuit thuis!
  • Reiskostenvergoeding. bij OV zelfs 100% vergoed (als je meer dan 10 kilometer enkele reisafstand hebt). Als je aan de slag gaat op de vestiging in Maastricht!
  • Thuiswerkvergoeding, wanneer jij thuis werkt ontvang jij een mooie thuiswerkvergoeding vanuit ons!
  • Bonus. Bovenop je salaris, voor extra verkochte producten van VodafoneZiggo. Zonder limiet.
  • Extra incentives. Naast een bonus zijn er super veel gave prijzen te winnen zoals bijvoorbeeld een concert in de Ziggo Dome!
  • Doorgroeimogelijkheden. Senior agent, Floorwalker, Teamleider, Trainer. We hebben verschillende opleidingstrajecten en heel veel mogelijkheden!
  • Flexibele werktijden (parttime of fulltime), de openingstijden van Ziggo Mobiel zijn van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 20.00 en zaterdag van 8.00 en 18.00.
  • Kortingen, Sportschoolregeling en nog veel meer! Gewoon omdat je werkt bij #TP!

Klinkt goed?

Solliciteer dan direct! Heel makkelijk; je hoeft alleen je naam, telefoonnummer en e-mailadres achter te laten.