Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Medewerker klantenservice

Omschrijving

Heb jij zin en de motivatie om lekker parttime of fulltime aan de slag te gaan bij een gezellig Brabants bedrijf binnen de dakbedekking? Je bent leergierig en wil jezelf graag blijven ontwikkelen. Bij deze organisatie worden die mogelijkheden jou, naast een mooi salaris geboden!

Dit ga je doen

Als Service Medewerker Onderhoud voer je de voorbereidende werkzaamheden uit voor jouw collega’s die de eigen unieke water afdichtende producten op daken en betonconstructies verwerken.

De werkzaamheden die jij onder andere uitvoert zijn het vegen/ opruimen van oppervlakken op hoogte (daken) of in de grond (beton), het afplakken van dingen die niet vies mogen worden (randen en wanden in betonconstructies of lichtstraten op het dak) en het aanbrengen van primer of pasta en doek.

Ook het opsporen van lekkages en preventief onderhoud zijn werkzaamheden die bij deze afwisselende functie horen. Hierbij onderhoud jij het klantcontact en adviseer je over de gewenste te nemen maatregelen.

Vanuit de vestiging in Helmond vertrek jij samen met jouw ploeg naar diverse mooie projecten op verschillende locaties in Nederland, België en Duitsland. Op de projecten heb je contact met je directe collega’s, de uitvoerder, projectleider en in sommige gevallen ook met de opdrachtgever. Samen met jouw collega’s zorg je voor het beste resultaat.

Wanneer jij leergierig bent en je jezelf wil ontwikkelen, dan ben je bij deze groeiende organisatie aan het juiste adres! Zij investeren graag in gemotiveerde collega’s!

Werkdagen zijn bespreekbaar. Werktijden zijn tussen 7u30 en 17u00.

Dit krijg je

Wanneer jij na een positieve kennismaking met ons van WerkTalent, op gesprek mag bij het bedrijf en mag starten, dan mag je het volgende verwachten:

 • Een salaris op basis van leeftijd, kennis en ervaring
 • Parttime of fulltime baan met uitzicht op een contract voor Onbepaalde tijd binnen een informeel bedrijf
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 45 vrije dagen (o.b.v. Fulltime) en een vergoeding van reisuren en overwerk
 • Reiskostenvergoeding
 • Ontwikkelmogelijkheden (ook vanuit de WerkTalent Academy)
 • Een leuke ondersteunende technische functie binnen een mooi bedrijf, én in dagdiensten
 • Een stabiele toekomst bij een groeiend en gezond bedrijf

Dit ben je

Wat vragen wij van jou om een vliegende start te maken in deze functie?

 • Je kan zowel zelfstandig als in een team werken
 • Je bent flexibel (qua werktijden en werkzaamheden), doet graag iets voor je collega’s en denkt in oplossingen
 • Afspraak is afspraak
 • Je hebt veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan
 • Je bent in het bezit van een VCA-diploma of je bent bereid om deze te halen (op kosten van het bedrijf)

Hier ga je werken

Dit trotse familiebedrijf met een rijke historie is een afdichtingsbedrijf voor het 100% waterproof afdichten van gebouwen en betonconstructies. Zij zijn innovatief omdat zij alle expertise en research in eigen huis hebben en omdat zij onder andere werken met een eigen uniek product dat naadloos, geurloos en koud gespoten wordt. Met projecten door heel Nederland, België en Duitsland werken zij voor bedrijven waar de hoogste eisen gesteld worden aan veiligheid, kwaliteit en levensduur. Hiernaast biedt het bedrijf een extra dienstenpakket aan, waarmee zij de klant in de breedste zin ondersteunen en ontzorgen. Het familiebedrijf bestaat sinds 1905 met een rijke historie en is gevestigd in Helmond.

Met ruim 100 jaar ervaring zijn ze sterk in het beschermen van gebouwen en objecten. Ze hebben bovendien alle benodigde kennis en kunde in eigen huis: dat maakt ze anders dan anderen!

Van de eigen R&D-afdeling tot de dakdekkers: jij kunt rekenen op vakmanschap en expertise. Zij leveren kwaliteit en werken snel & veilig!

Dat merk je aan de sfeer en aan de cultuur binnen het bedrijf. Ze zijn een bedrijf van kansen zien en kansen geven. De relatie met onze opdrachtgevers staat bij hun hoog in het vaandel. Ze zijn sterk en specialistisch.

Als je de collega’s vraagt waar zij het meest trots op zijn dan zeggen ze “Ik ben er het meest trots op dat wij uniek zijn en anders dan anderen. Waarom we uniek zijn? Omdat we onze eigen producten ontwikkelen, fabriceren én aanbrengen. Omdat we onafhankelijk zijn. En omdat we niks anders doen dan dat waar onze passie ligt: het waterdicht maken van betonconstructies en daken. En dat doen we dus al meer dan 100 jaar lang”.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de zoektocht naar een Service Medewerker Onderhoud mede in handen gelegd van WerkTalent Eindhoven. Een eerste kennismaking zal daarom met ons van WerkTalent zijn. We bespreken dan jouw wensen, ambities en uiteraard de functie en organisatie. Is dat positief, introduceren we je bij het bedrijf, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij jou tot aan je contract. En zelfs daarna nog, om jou een zachte landing te bezorgen!

Ben jij of ken jij die gemotiveerde en leergierige man/ vrouw uit bijv. De omgeving Eindhoven, Helmond, Weert, Veldhoven of Venray? Klik dan hieronder of bel even met onze vestiging Eindhoven via 040-303 0987. Je kunt mij ook bereiken via WhatsApp op 06-300 99 526! Mailen kan uiteraard ook; brentharsveld@werktalent.com

Tot snel!