Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Medewerker klantenservice

Omschrijving

Vacaturebeschrijving:

Waar denk jij eigenlijk aan bij het woord ‘klantenservice’? Het kan zo maar zijn dat jij denkt aan die ene keer dat je wegwijs werd gemaakt in de dierentuin. Of aan die ene keer dat je telefonisch geholpen werd omdat het ‘wifi probleem’ tóch groter bleek dan het aan- en uitzetten van de router. Ik denk bijvoorbeeld aan: jou aan een leuke (bij)baan helpen, of puzzelen met oplossingen en het inzetten van communicatieve vaardigheden. We hebben allemaal wel eens te maken gehad met klantenservice en laten we heel eerlijk zijn, we worden allemaal blij als we met een goed gevoel onze vraag of probleem achter ons kunnen laten en weer naar tevredenheid geholpen zijn.

Maar aan de andere kant van de lijn is het net zó fijn als je iemand kan verder helpen. Daar komt meer bij kijken dan alleen een antwoord op de vraag bieden, klantenservice is namelijk hartstikke divers. Zo leer je over de waarde van klantcontact, doe je praktijkervaring op in een zakelijke omgeving en ontdek je de kracht van duurzaam relatiebeheer. Maar ook tijdens je dag door alle soorten vragen die op je af komen. Daarom is klantenservice geen vreemde bovenaan jouw wensenlijstje als het gaat om een uitdagende parttime baan.

Waar kom jij te werken?

In de regio Rotterdam werken we als Work-on samen met een groot aantal toffe opdrachtgevers. Stap je er bij eentje binnen, dan weet je een aantal dingen zeker. Stuk voor stuk hebben ze namelijk iets gemeen. Wat precies? Denk aan een jonge, enthousiaste werksfeer, een behoefte aan commercieel talent en last but not least: een podium om jezelf en je commerciële skills te ontwikkelen. Fouten maken mag, net als hiervan leren. Ben jij goed in wat je doet, is je werkgever goed voor jou. Aan die belofte mag je me houden!

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als klantenservice medewerker in de regio Rotterdam ben jij het visitekaartje van de organisatie. Je bent via diverse kanalen bereikbaar voor jouw klanten en weet dat er voor ieder een maatwerk oplossing bestaat. Dat betekent luisteren, doorvragen en een passende oplossing bieden. Ik geef je een beeld van hoe een gemiddelde dinsdag eruit kan zien.

 • first things first: tijd voor: koffie, koffie, een lekker bakkie koffie.
 • de telefoon gaat, jij neemt op en luistert wie jij kan helpen en hoe.
 • je neemt n.a.v. Het contact de juiste vervolgstappen en werkt de administratie bij (zo nauwkeurig mogelijk natuurlijk)
 • na een levendige ochtend van diverse belletjes is het alweer tijd voor de lunch met je collega’s. Aan tafel!
 • met een volle buik en korte wandeling achter de rug, ga je weer van start: je krijgt een vraag binnen waar je het antwoord niet direct op weet; geen nood, jij zoekt het uit voor de klant.
 • dit is een case om te bespreken met je collega’s want jij weet: hier kunnen we allemaal wat van leren.
 • aan het einde van de dag heb jij gedaan wat je moest doen en is het tijd om naar huis te gaan.

Herken jij jezelf hierin?

Het allerbelangrijkst is dat jij energie haalt uit contact met klanten. Het wensenlijstje is daarom beperkt, maar jij beschikt in ieder geval over het volgende:

 • minimaal hbo werk- en denkniveau.
 • sterke communicatieve vaardigheden.
 • je bent oplossingsgericht en stressbestendig (want het kan ook best eens druk zijn!).
 • jij wilt 8-32 uur per week aan de slag.

Wat krijg je ervoor terug?

Dat jij een leuke baan hebt is natuurlijk fijn, maar uiteraard wil je ook weten of je brood van de bakker of toch beter bij de Appie gaat halen. Wat krijg je er voor terug?

 • een lekker salaris tussen de €2.000,- en €2.500,- o.b.v kennis en relevante werkervaring.
 • 8,33% vakantiegeld.
 • extra ontwikkeling dankzij gratis toegang tot de Work-on Talent Academy.
 • 25 vakantiedagen per jaar o.b.v. 40 uur werken per week.
 • reiskostenvergoeding.
 • collega’s die vrijdagmiddagborrels de moeite waard maken!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over een klantenservice medewerker bijbaan in Rotterdam of omgeving? Solliciteer dan op deze vacature! Zelf bellen mag natuurlijk ook, dat kan je doen naar 010-2617000. Mailen mag naar sophie.kleintjes@work-on.nl. Tot snel!

Salarisomschrijving

2000 – 2500