Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Medewerker personeel en organisatie

Omschrijving

Ben jij een mensgerichte HR Medewerker die snel kan schakelen, of ben je juist op zoek om je eerste stap in de branche te zetten? Dan is dit je kans! Kom werken als HR medewerker in regio Moerdijk en verdien een salaris tot €3000 bruto per maand o.b.v. 40 uur.

Jouw toekomstige werkgever is een organisatie die metalen constructies maakt. Dit doen ze voor bedrijven, maar bijvoorbeeld ook voor defensie of voor de scheepsbouw. Als HR Medewerker krijg je hier verschillende verantwoordelijkheden, waaronder contracten voorbereiden, vacatureteksten maken, sollicitaties screenen en het doorvoeren van administratieve mutaties. Moet er een leuk personeelsfeest gepland worden? Dat is jou op het lijf geschreven!

Jij bent als HR Medewerker iemand die snel nieuwe dingen oppakt en kan schakelen. Samen met één andere collega werk je op de locatie in Heijningen, maar ben je ook één dag in de week te vinden in Nieuw-Lekkerland. Je starttijden als HR Medewerker zijn flexibel. Je mag tussen 07:00 en 09:00 starten. Je werkdagen duren 8 uur. Werk je liever parttime? Geen probleem! Fulltime is ook mogelijk. Er is voldoende werk.

Klinkt dit alles interessant voor jou en wil jij de uitdaging aangaan? Reageer dan snel door op de sollicitatieknop te klikken, of bel direct naar 076-3032919 en vraag naar Jonathan.

Salarisomschrijving

3.000