Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Medewerker salarisadministratie

Omschrijving

Ben jij helemaal gek van cijfers en een strakke administratie? Je hebt al enige ervaring met (of diploma) boekhouden en rekent alles door tot drie cijfers achter de komma? Wij zoeken een teamplayer en cijferkanon voor 32-40u per week!

Dit ga je doen

Wat is een (Financieel) Administratief Medewerker?

Een Administratief Medewerker is iemand die kantoorwerk en andere ondersteunende werkzaamheden verricht in een secretariële of financeel-administratieve omgeving. De functie van Administratief Medewerker valt uiteen in drie deelfuncties:

1. Secretarieel Medewerker/ Secretaresse: de nadruk ligt op het opstellen, uitwerken en afhandelen van schriftelijke en mondelinge communicatie en correspondentie.

2. Receptionist/ Telefonist: de nadruk ligt op het ontvangen van bezoekers en goederen en het verwerken van telefoonverkeer.

3. Bedrijfsadministratief Medewerker: de nadruk ligt op zaken als archivering, debiteurenbeheer en verwerking van de formulierenstroom (dit alles in een bedrijfsomgeving).

De term Administratief Medewerker is in feite een verzamelbegrip van deze drie subfuncties. Welke taken een Administratief Medewerker precies vervult, hangt af van de organisatie waarbinnen deze werkzaam is. De ene werkgever maakt een strikt onderscheid tussen bijvoorbeeld Secretaresses en Receptionisten, terwijl een andere in beide gevallen spreekt van een Administratief Medewerker.

Een (Financieel) Administratief Medewerker houdt zich over het algemeen bezig met de volgende zaken:

 • Verrichten van secretariële en receptie-werkzaamheden, bijvoorbeeld:
 • Beheren van de agenda (vastleggen van afspraken en reserveringen)
 • Verzorgen van telefonisch correspondentie
 • Sorteren en distribueren van inkomende post
 • Verzendklaar maken, frankeren en verzenden van uitgaande post
 • Afhandelen van de ontvangst van goederen
 • Ontvangen en inschrijven van bezoekers
 • Verrichten van ondersteunende (financieel-)administratieve werkzaamheden, bijvoorbeeld:
 • Invoeren van administratieve gegevens in geautomatiseerde systemen
 • Bijhouden van de debiteuren- en/of crediteurenadministratie
 • Invullen en verwerken van formulieren omtrent bijvoorbeeld ziekmeldingen, declaraties en bestellingen
 • Controleren en ordenen van boekingsstukken (zoals facturen, bankafschriften, etc.)

Als Financieel Administratief Medewerker (part time/ full time) bij dit bedrijf ben je:

 • Verantwoordelijk voor het verwerken en administreren van orders en financiële documenten
 • Bijhouden en actualiseren van bestanden en geautomatiseerde systemen, archivering van financiële documenten en verstrekken van informatie.
  Daarnaast bereid je ook financiële boekingen voor binnen vastgestelde werkafspraken, regels en voorschriften.

Je gaat werken binnen een team van 5 medewerkers. Werktijden (in overleg) maandag t/m vrijdag tussen 8u00 – 17u00.

Kortom een zeer uitdagende en afwisselende functie met veel ontwikkelingsmogelijkheden in een leuk team en sterk groeiend bedrijf.

Dit krijg je

Wanneer jij mag starten bij dit moderne en internationale bedrijf, mag jij op het volgende rekenen:

 • Een goed salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring tussen de €2.400 – €2.800 bruto per maand o.b.v. 40u
 • Een parttime of fulltime dienstverband waar je veel ervaring op kunt doen
 • Een hele gezellige werksfeer en een fijn team
 • Vast werk met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd

Dit ben je

Om succesvol te zijn in deze leuke administratieve functie, verwachten we dat je cijfermatig goed onderlegd bent en over boekhoudkundige kennis beschikt.

Daarnaast:

 • Beschik je over een MBO denk- en werkniveau; financiële opleiding (boekhouding/ salarisadministratie)
 • Ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar (vrijdag werken is een must)
 • Heb je boekhoudkundige kennis
 • Beschik je over goede communicatieve vaardigheden Nederlands en Engels
 • Werk je efficiënt en gestructureerd
 • Je bent woonachtig in de regio Tilburg, Den Bosch, Eindhoven, Helmond, Veldhoven

Hier ga je werken

Dit bedrijf in Eindhoven behoort tot de wereldwijde top op het gebied van hightech verpakkingen en tooling. Zij ontwikkelen, cleanen, produceren en beheren de logistieke stroom van verpakkingen voor hoogwaardige industriële producten. Zeer kwetsbare, kostbare onderdelen krijgen hierbij de bescherming die zij nodig hebben tijdens transport over de hele wereld. De kracht zit in de totaaloplossing. Ze ontwikkelen niet alleen klantspecifieke verpakkingsmaterialen, maar verzorgen het gehele traject.

Vanuit het service center in Eindhoven zorgen zij ervoor dat waar ook ter wereld herbruikbare verpakkingen worden opgehaald, gereinigd en gerepareerd tot nieuwstaat. Ze doen dat voor wereldspelers uit o.a. De semiconductor-, elektronica-, aerospace-, medische industrie, machinebouw en mechanische componenten.

De activiteiten zijn als volgt onderverdeeld:
• Production
• Cleanroom Solutions
• Projects (ontwikkeling)
• Logistics Services

Bij deze groep van bedrijven werken ruim 500 medewerkers verspreid over 7 vestigingen. Het hoofdkantoor van dit bedrijf is gevestigd in Eindhoven. Daarnaast hebben een vestiging in Maleisië, Singapore en twee vestigingen in Amerika. Binnen de groep hebben ze tevens een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van kunststofbewerking, Cleaning en op het gebied van houtbewerking.

Bij dit bedrijf werken ca. 500 personeelsleden verspreid over een 7-tal vestigingen in Nederland, Maleisië, Singapore en de VS. Hierdoor kunnen we wereldwijd onze diensten 24/7 aanbieden.

In ruim 30 jaar tijd heeft dit bedrijf een positie veroverd in de top op het gebied van high tech packaging. Deze geweldige prestatie is alleen mogelijk dankzij de gemotiveerde inzet van al onze professionals en teams op het gebied van cleanrooms, productontwikkeling, verkoop, productie (houtverwerking, schuim, plastics en metalen), logistiek en serviceafdelingen.

Dagelijks worden de medewerkers uitgedaagd om oplossingen te bedenken en te produceren voor toonaangevende en internationale klanten in de high-end marktsegmenten van semi-conductors, elektronica, medische- en optische technologie, lucht- en ruimtevaart, machinebouw en mechanische componenten.

Kortom, dit bedrijf heeft veel te bieden als het gaat om persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de zoektocht naar een Financieel Administratief Medewerk(st)er mede in handen gelegd van WerkTalent Eindhoven. Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn. We bespreken tijdens dit intakegesprek jouw wensen, ambities en uiteraard de functie en organisatie.
Bij een positieve uitkomst introduceren we je bij dit bedrijf, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure.

Ben jij al aan het rekenen geslagen en denk jij dat cijfers en jij een goed huwelijk zijn?
Klik dan hieronder of bel even met onze vestiging Eindhoven via 040-303 0987. Je kunt mij ook bereiken via WhatsApp op 06-300 99 526!

Het praat gemakkelijker als we je cv kunnen inzien. Dus mocht je vragen hebben, stuur mij dan a.u.b. Ook je CV eerst even door via de knop ‘Stuur e-mail’ hier onderaan de pagina.

Voor een goed beeld van het bedrijf, collega’s en functies, bekijk onze klantpagina: https://www.werktalent.com/vacatures/hier-kun-je-werken/hq-pack

Ik hoor graag van je!

Salarisomschrijving

€2.400 – €2.800 / maand