Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Medewerker technische dienst elektrotechnisch

Omschrijving

Technicus Elektrotechniek & Instrumentatie (E&I) – regio Noord
36 – 40 uur per week

Voor het cluster Noord-Nederland zoeken we een technicus E&I. In deze functie ga je naast het reguliere onderhoud ook gevarieerde beheers-, bedienings- en modificatiewerkzaamheden verrichten en/of begeleiden.

Standplaats: Je hebt een ambulante en zelfstandige functie in het werkgebied regio Noord. Het werkgebied betreft al onze assets in Groningen (incl. LNG Eemshaven) en Friesland.
Aantal uren in de week: 36-40 uur

Wat ga je doen?

 • Als clustertechnicus ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van beheer en onderhoud aan de aanwezige installaties (o.a. compressoren, mengstations, stikstoffabriek, ondergrondse aardgasopslag en een waterstofinstallatie) en assisteer je bij de uitvoering van projecten.
 • Het is een uitvoerende functie, waarin je naast regulier onderhoud, ook gevarieerde beheer-, bedienings- en modificatiewerkzaamheden verricht en/of begeleidt.
 • Je voert je werkzaamheden zelfstandig uit, uiteraard volgens een planning of in opdracht en volgens veiligheidsprotocollen.

Wat vragen we?
Om als technicus E&I succesvol te zijn:

 • Heb je een technische diploma op mbo-4 niveau (voorheen was dit MTS), bij voorkeur in Elektrotechniek.
 • Heb je een aantal jaren relevante en recente ervaring als technicus.
 • Ben je in bezit van VCA-VOL of bereid dit op korte termijn te behalen.
 • Heb je geen problemen met draaien van storingswachtdiensten (gemiddeld 1x per 6 weken).
 • Woon je binnen de contouren Groningen, Delfzijl en Veendam of ben je bereid om voor de functie te verhuizen.

Als persoon werk je prettig in een zelfstandige functie, maar als zich een situatie voordoet waarin samenwerking gevraagd wordt dan kun je dit uitermate goed. Je bent gericht op resultaat én veiligheid. Je bent klantgericht en werkt accuraat. Jouw werk is niet alleen technisch op orde, ook je administratie is op tijd en volledig.

Wat bieden we je?
Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid op één van de meest complexe en unieke clusters van Gasunie.

Daarnaast een gebalanceerd pakket met arbeidsvoorwaarden dat o.a. bestaat uit:

 • Een salaris dat ligt tussen €32.270 – €50.970 bruto op jaarbasis (12 maanden). Er wordt een passend voorstel gemaakt op basis van de kennis en kunde die jij meebrengt.
 • Een vaste 13e en 14e maand.
 • Na intern opleidingsplan een wachtdiensttoeslag van 7,5% op je bruto maandsalaris.
 • Een auto ten behoeve van woon/werk- en dienstreizen.
 • Een uitstekende pensioenregeling met een kleine eigen bijdrage van 2,45%.
 • Na intern opleidingsplan een wachtdiensttoeslag van 7,5% op je bruto maandsalaris.
 • Een eenmalige uitkering (in april 2023) van €500 netto om in te zetten voor je duurzame inzetbaarheid.
 • Een jaarlijks bedrag om flexibel te besteden aan bijvoorbeeld meer vrije tijd.
 • Ruime mogelijkheden om cursussen/opleidingen te volgen.
 • Een thuiswerkplek ter waarde van €750 netto.
 • Parttime werken of flexibel werken behoort tot de mogelijkheden.
 • Een iPad en een iPhone.

Over Gasunie
Bij Gasunie werken we elke dag weer aan ons high tech netwerk: honderden installaties, 1.300 gasontvangstations, aansluitingen op (inter)nationale pijpleidingsystemen en ruim 17.000 kilometer pijpleidingen in Nederland en Noord-Duitsland. In ons netwerk maken we gebruik van innovatieve technologie, die we meestal zelf ontwerpen. We zoeken continu naar de juiste optimalisatie of verbetering. Daarnaast bouwen we aan nieuwe assets om de klimaatdoelen te halen.

Over de afdeling
Jij gaat werken in het cluster Noord-Nederland. Een essentieel onderdeel van het gastransportsysteem met een belangrijke rol ten aanzien van de leveringszekerheid. Onder andere gasopslaglocatie EnergyStock, waterstofproductie door elektrolyse (HyStock), compressorstations Grijpskerk, Spijk en Scheemda en de in aanbouw zijnde stikstoffabriek Zuidbroek maken onderdeel uit van dit cluster. De onderhoud- en beheerswerkzaamheden worden uitgevoerd door clustertechnici. De technische dienst bestaat momenteel uit 30 clustertechnici.

De clustertechnici worden functioneel aangestuurd en gecoacht door een coördinator. Je rapporteert aan de clustermanager.

Wil je solliciteren?
Stuur dan uiterlijk 1 september je cv en motivatie in via het sollicitatieformulier op onze website. Rond 7 september laten we je weten of je bent uitgenodigd voor de sollicitatiegesprekken op 15 september op onze installatie in Spijk. Na maximaal 3 werkdagen krijg je terugkoppeling op dit sollicitatiegesprek.

Het overleggen van de Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Wil je eerst meer weten over de vacature? Bel met je mogelijk toekomstige coördinator Rene Huisman: 06 5581 2606. Heb je vragen met betrekking tot de procedure? Neem dan contact op met Cindy Snitjer (recruiter): 06 3103 7689.

Werken bij Gasunie betekent werken in een professionele omgeving die volop in beweging is. Een organisatie met een belangrijke maatschappelijke rol. Samen met alle collega’s lever je een bijdrage aan de realisatie van o.a. de Energietransitie. Engineers, business developers, ICT’ers, managers, administratieve kracht en dispatchers, samen en met de nodige energie koersen we richting 2030. Dit willen we bereiken met medewerkers vanuit diverse achtergronden, opleidingen en nationaliteiten. Wij zijn een organisatie waar we geloven dat elkaars verschillen, kwaliteiten en talenten ons sterker maken. Een organisatie waar iedereen ertoe doet en zichzelf mag zijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.