Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Medewerker Varkenshouderij (Kraamstal)

Omschrijving

Over de functie

Heb jij ervaring met het werken op een varkenshouderij? Of heb je affiniteit met de sector? Solliciteer dan snel op onderstaande vacature!

Waar kom je terecht?
Je gaat aan de slag bij een bedrijf waar een fijne mentaliteit heerst. Iedereen kan prettig met elkaar samenwerken en het is gezellig. Natuurlijk wordt er ook hard gewerkt, het is tenslotte aanpakken in deze sector; dat weet jij als geen ander!

Wat ga je doen?
De werkzaamheden die je gaat uitvoeren zijn erg divers. Alles omtrent de kraamstal wordt jouw verantwoordelijkheid. Denk bijvoorbeeld aan de geboortebegeleiding, het verzorgen van de kraamzeugen- en biggen, het afstemmen van de voedergift en de administratie ten aanzien van de technische resultaten.

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een écht familiebedrijf. Een gevestigd bedrijf kunnen we wel stellen, want het bestaat al bijna 80 jaar. Klein begonnen en ondertussen zijn er al 10 verschillende locaties. Drie daarvan zijn foklocaties en op de overige vestigingen worden de biggen grootgebracht in vleesvarkensstallen.

Functie eisen

  • Je hebt affiniteit met de agrarische sector; met name de varkenshouderij
  • Je vindt het leuk om in een team te werken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Jij bent fulltime of parttime (minimaal 32 uur) beschikbaar

Wat wij bieden

  • Gezellige en behulpzame collega’s
  • Een mooi salaris tussen de € 1900,- en € 3100,- (inschaling op basis van ervaring)
  • Natuurlijk ontvang je reiskosten en vakantiegeld

Klinkt dit als jouw nieuwe uitdaging of wil je meer weten? Reageer dan snel op deze vacature. Liever een belletje of appje? Dat kan via 077-208 4000 of 06 – 30 17 43 98 (Joost van Wijk). We zien jouw reactie graag tegemoet.