Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Onderhoudsmonteur machines / installaties

Omschrijving

Technicus werktuigbouwkunde (WTB), omgeving Ravenstein
36-40 uur per week

Stel je voor: dagelijks vertrek je vanuit huis met je Gasunie auto met gereedschappen, je tablet, telefoon en alle andere dingen die je nodig hebt om te zorgen voor het dagelijks beheer en onderhoud van ons gastransportsysteem en het testen & in bedrijf nemen van installaties. Daarnaast bereid je projectmatige werkzaamheden voor en geef je sturing in de uitvoeringsfase van een project.

Een brede functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid waarvoor we je intern intensief en zorgvuldig inwerken & opleiden, waarin je kansen krijgt om je verder te ontwikkelen in je vakgebied en meegroeit in de verdere digitalisering. Lijkt dit op jouw volgende functie? Dan horen we graag van je! We kijken uit om je beter te leren kennen!

Standplaats: Je hebt een ambulante en zelfstandige functie in het werkgebied regio Zuid: Ravenstein. Alle clusters werken samen, dat betekent dat je ook ingezet kunt worden om te ondersteunen bij naburige clusters, als de werkzaamheden erom vragen.
Aantal uur in de week: 36-40 uur

Wat ga je doen?
Als technicus WTB in het gebied heb je een mobiele en zelfstandige functie in het werkgebied Maas en Waal en Born en ben je onderdeel van de calamiteitenorganisatie. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het (preventieve) onderhoud aan ons gastransportsysteem en je bent bezig met testen, bedienen, in/uit bedrijf nemen en veiligstellen van leidingen, afsluiters en stations.
Als beheerder bereid je projectmatige werkzaamheden voor en stuurt in de uitvoeringsfase van een project anderen in dit project aan. Hierbij ben jij het aanspreekpunt voor derden en zorg je ervoor dat hun werk en werkwijze aan Gasunie (kwaliteit) standaarden voldoen. Je zorgt er tevens voor dat je (technische) administratie op tijd en op orde is.

Wat vragen we?
Om bij ons in het gebied aan de slag te gaan als technicus WTB:

 • Heb je een afgeronde mbo-4 opleiding Werktuigbouwkunde, Algemene Operationele Techniek, Mechatronica of vergelijkbare studierichting.
 • Ben je net afgestudeerd of je hebt enige jaren relevante en recente ervaring als technicus, bijvoorbeeld als servicemonteur.
 • Is het een pre als je ervaring hebt met preventief en correctief onderhoud aan installaties.
 • Ben je in vorige functies gewend om technische administratie bij te houden.
 • Heb je je rijbewijs en vind je het niet erg te reizen.
 • Heb je geen problemen om mee te draaien in de storingswachtdiensten (gemiddeld 1x per 4 weken) en je bent om deze reden woonachtig in de omgeving van Ravenstein.

Daarnaast voel jij je prettig in een zelfstandige en solitaire functie, maar als zich een situatie voordoet waarin samenwerking gevraagd wordt dan kun je dit uitermate goed. Je hebt de focus op veiligheid en resultaat. Je zorgt voor heldere communicatie en informeert anderen over de voortgang van de werkzaamheden. Je hebt het vermogen om gedurende lange tijd nauwkeurig en zorgvuldig te werken, met oog voor detail en werkt volgens afgesproken procedures.

Wat bieden we je?
Een uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je werkt vanuit huis en bepaalt zelf de volgorde van je werkzaamheden op de verschillende locaties in het werkgebied. Je krijgt de beschikking over een auto met gereedschappen, kleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en communicatieapparatuur.
Daarnaast een gebalanceerd pakket met arbeidsvoorwaarden dat o.a. bestaat uit:

 • Een salaris dat ligt tussen €33.682 – €49.298 bruto op jaarbasis (12 maanden). Er wordt een passend voorstel gemaakt op basis van de kennis en kunde die jij meebrengt.
 • Een vaste 13e en 14e maand.
 • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een uitstekend pensioenregeling met een kleine eigen bijdrage van 2,45%.
 • Een jaarlijks bedrag om flexibel te besteden aan bijvoorbeeld meer vrije tijd.
 • Na intern opleidingsplan een wachtdiensttoeslag van 7,5% op je bruto maandsalaris.
 • Een eenmalige uitkering (in april 2023) van € 500 netto om in te zetten voor je duurzame inzetbaarheid.
 • Een thuiswerkplek ter waarde van € 750 netto.
 • Parttime werken of flexibel werken behoort tot de mogelijkheden.
 • Ruime mogelijkheden om cursussen/opleidingen te volgen.

Over Gasunie
Bij Gasunie werken we elke dag weer aan ons high tech netwerk: honderden installaties, 1.300 gasontvangstations, aansluitingen op (inter)nationale pijpleidingsystemen en ruim 17.000 kilometer pijpleidingen in Nederland en Noord-Duitsland. In ons netwerk maken we gebruik van innovatieve technologie, die we meestal zelf ontwerpen. We zoeken continu naar de juiste optimalisatie of verbetering. Daarnaast bouwen we aan nieuwe assets om de klimaatdoelen te halen.

Over de regio/het cluster OLZ
Je gaat werken binnen Operations Leidingen & Stations, regio Zuid: Ravenstein. Onder deze regio valt de provincie Zuid-Holland. Je werkt zelfstandig in een team van circa 18 technici. Samen met de regiomanager, de coördinatoren operationeel & projecten en de regioplanners vormen wij een gedreven team. We dagen onszelf en anderen uit om ons professioneel te gedragen en te handelen waarbij veiligheid en het Gasunie belang voorop staan.

Binnen Gasunie is de afdeling Operations verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van het gastransportsysteem van Gasunie. We gaan onze werkzaamheden in de toekomst rondom de assets organiseren om zodoende klaar te zijn voor de toekomst om ook andere energiedragers door onze leidingen en assets te transporteren.

Wil je solliciteren?
Stuur dan je cv en motivatie in via het sollicitatieformulier op onze website. We laten je z.s.m. weten of je bent uitgenodigd voor de sollicitatiegesprekken. Deze gesprekken vinden plaats op onze installatie in Ravenstein, zodat je gelijk een veel beter beeld krijgt van de functie en onze organisatie.

Wil je eerst meer weten over de vacature of een dag(deel) meedraaien? Bel met je mogelijke toekomstige manager Martin Roeks: 06 3103 7630. Voor vragen over de procedure kan contact worden opgenomen met Cindy Snitjer (recruiter): 06 3103 7689.

Het overleggen van de Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Werken bij Gasunie betekent werken in een professionele omgeving die volop in beweging is. Een organisatie met een belangrijke maatschappelijke rol. Samen met alle collega’s lever je een bijdrage aan de realisatie van o.a. de Energietransitie. Engineers, business developers, ICT’ers, managers, technici, administratieve kracht en dispatchers, samen en met de nodige energie koersen we richting 2030. Dit willen we bereiken met medewerkers vanuit diverse achtergronden, opleidingen en nationaliteiten. Wij zijn een organisatie waar we geloven dat elkaars verschillen, kwaliteiten en talenten ons sterker maken. Een organisatie waar iedereen ertoe doet en zichzelf mag zijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Delen van deze vacature in je netwerk wel!