Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Productiemedewerker

Omschrijving

Plan jij als Productiemedewerker het liefst je werkdagen flexibel in en past wat lichter werk in de productie goed bij je? Solliciteer direct in Gorinchem en verdien tot €2.350,- bruto per maand!

Als Productiemedewerker voor dit bedrijf heb je een afwisselend takenpakket. Jouw werkzaamheden variëren van kwaliteitscontroles tot het inpakken van het product. Het werk is fysiek niet zwaar, je kunt soms zelfs zittend werken. Wel wordt er op tempo gewerkt omdat je aan de lopende band staat. Om de twee uur wordt er gewisseld van plek, dus je werkzaamheden wisselen zich af! Is dat niet fijn?

Je werkt met een team van 6 tot 12 collega’s en samen zorgen jullie ervoor dat de producten van de klant op de juiste manier verzonden worden. Het product waar jij mee werkt is terug te vinden in meerdere bouw winkels. Grote kans dat je deze dus een keer ergens ziet liggen!

Als alles goed verloopt in jouw sollicitatieproces, dan kun je op zeer korte termijn starten als Productiemedewerker bij je nieuwe werkgever. Je gaat werken in een 2-ploegendienst. De werktijden zijn van 06.00-14.00 uur en van 14.00-22.00 uur. Je hoeft niet verplicht mee te draaien in beide diensten, maar als je dit wel kunt dan krijg je er EXTRA voor betaald in de vorm van een ploegentoeslag!

Het werk staat open voor langere tijd en bij goed functioneren kom je zeker in aanmerking voor een (jaar)contract en zit je op je plek? Dan is er uitzicht op een vast dienstverband!

Wij horen graag of je als Productiemedewerker fulltime of parttime wil werken. Reageer direct en wij nemen spoedig contact met je op! Wil je snel iemand spreken? Dat kan via het nummer 0183-630022.

Salarisomschrijving

2.350