Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Schoonmaker (interieur bedrijven, instellingen)

Omschrijving

In deze functie van schoonmaakmedewerker ga je aan de slag bij een ambachtelijke bakkerij. Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Waspik zullen de schoonmaakwerkzaamheden plaats vinden tussen 08:00 en 17:00 uur. Wij bieden jou een parttime werkweek met minimaal 3 werkdagen naar keuze en bij goed functioneren de mogelijkheid om bij onze opdrachtgever in vaste dienst te treden.

Functieomschrijving

Als schoonmaker ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van de kantoorruimtes, de kleedkamers, de kantine en het sanitair op locatie. In deze functie voer jij verschillende schoonmaakwerkzaamheden handmatig en zelfstandig uit. Jij zorgt ervoor dat je collega’s op een schonen en frisse werkplek aan het werk kunnen.

Je werkplek

Een echt familiebedrijf dat gaat voor kwaliteit en staat voor innovatie. Met bijna 70 jaar ervaring in het vak, maken zij momenteel een volledig assortiment aan biologische broden die nog echt het ambachtelijke karakter hebben. De 40 verschillende brooddegen krijgen de tijd om te rusten, worden bereid met exclusieve recepturen en de beste grondstoffen. Na het voorrijzen gaat het zo’n zestien uur de koeling in om de echte aroma’s uit het brood te krijgen om uiteindelijk producten te krijgen waar de organisatie en jij trots op kunnen zijn. Dit doen ze niet alleen met brood, maar ook met verschillende soorten banket en vlaaien, crackers en repen. Ook hier wordt kosten noch moeite gespaard om elke klant van oor tot oor te verblijden met een glimlach. En dit alles met de missie om alles 100% biologisch te bereiden, duurzaam te produceren en natuurlijke ingrediënten te gebruiken.

Functie-eisen

  • Je hebt ervaring als schoonmaakmedewerker;
  • Je bent minimaal 3 dagen in de week beschikbaar tussen 08:00 en 16:30-17:00 uur;
  • Je bent in het bezit van eigen vervoer.

Wij bieden

  • Een bruto uurloon tussen de €11,30 en €13,50;
  • 8,33% vakantietoeslag;
  • Een parttime werkweek met werktijden tussen 08:00 en 16:30-17:00 uur;
  • Mogelijkheid om in dienst te treden bij de opdrachtgever;
  • Een gezellige werksfeer in een moderne omgeving.

van nes + plaisier

Vanuit onze vestigingen in Ridderkerk en Ede bemiddelen wij dagelijks personeel op ieder functieniveau in heel Nederland. Door onze specialisatie in de productie en logistiek hebben wij hierin een groot netwerk en een breed scala aan vacatures. Door te solliciteren via van nes + plaisier, heb je een voorsprong op de concurrentie. Wij sturen namelijk niet alleen jouw CV, maar vertellen ook wie jij bent en waarom jij geschikt bent voor de vacature. Daarnaast kennen wij onze opdrachtgevers goed en geven jou dus waardevolle informatie over het bedrijf die een directe sollicitant niet heeft. Ook zullen wij altijd kijken of er nog andere vacatures bij jou kunnen passen (ook vacatures die niet online staan). Door één sollicitatie te versturen, solliciteer je dus eigenlijk op veel meer functies. Mits je dit uiteraard zelf wilt.

Solliciteren?

Mocht je willen solliciteren op deze vacature, kan dat door te klikken op de ‘solliciteren’ button. Voor vragen kan je contact opnemen met Jessica van Schijndel via jvschijndel@vannesenplaisier.nl of via 0180 – 82 08 23. Meer weten over onze werkwijze of benieuwd naar andere vacatures binnen de productie en logistiek sectoren? Bezoek onze website www.vannesenplaisier.nl.