Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Schoonmaker (interieur bedrijven, instellingen)

Omschrijving

Heb jij een hart voor de zorg en wil jij patiënten in het ziekenhuis graag opvrolijken tijdens dat je aan het schoonmaken bent? Lees dan snel verder!

Als parttime schoonmaakmedewerker bij het RadboudUMC in Nijmegen ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor het schoonmaken van de patiëntenkamers binnen het ziekenhuis.
Het is een flexibele functie, waarbij je doordeweeks en eventueel in het weekend beschikbaar bent. Je komt hierbij op verschillende afdelingen te werken en is iedere situatie anders. Het is van belang dat jij je veelzijdig kunt opstellen zowel naar patiënten als collega’s. Dit is voor jou geen enkel probleem, aangezien jij houdt van een praatje maken en wil graag iets betekenen voor je medemens.

Met je stofzuiger of schoonmaakkar zorg jij ervoor dat stof en vuil voorgoed verdwijnen. De zorgmedewerkers en patiënten zijn dan ook altijd blij om je weer te zien. Je neemt stof af, dweilt de gang, leegt prullenbakken en maakt de toiletten schoon.

De werkzaamheden als schoonmaakmedewerker bij het RadboudUMC zijn als volgt:

  • Het schoonmaken en desinfecteren van patiëntenkamers, sanitair en overige ruimtes op de verschillende afdelingen;
  • Je controleert je eigen werkzaamheden op resultaat;
  • Je zorgt ervoor dat op iedere afdeling altijd voldoende schoonmaakartikelen aanwezig zijn.
  • Iedere dag is anders en dit is wat het werk zo uitdagend maakt! Voor deze functie is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en niet bang bent om je handen uit de mouwen te steken.

De werktijden zijn voornamelijk van maandag t/m vrijdag maar mocht je ook graag in de weekenden willen werken, zijn hier ook zeker mogelijkheden voor. Wij vragen een minimale beschikbaarheid van 15 uur per week en maximaal 30 uur per week. Verder is het van belang dat je minimaal tot eind dit jaar beschikbaar bent, het liefst langer. Er is namelijk kans dat je wordt overgenomen en dus om vast op contract te komen bij het RadboudUMC.