Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Schoonmaker (interieur bedrijven, instellingen)

Omschrijving

Ben jij netjes, ordelijk, maar wil je ook graag in een leuke en gezellige omgeving werken? Dan is werken als schoonmaker bij SelectClean misschien wel iets voor jou!

Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar parttime schoonmaakmedewerkers die in de avonden willen helpen met het schoonmaken van kantoorpanden en kantines in Nijmegen (Bijsterhuizen). Hierbij werk je ongeveer 3 uurtjes waarbij je start tussen 16:00 uur en 18:00 uur van maandag t/m vrijdag. Op deze manier is de functie goed te combineren met ander werk en/ of een studie, ideaal toch? Bij dit schoonmaakwerk kun je voor langere periode aan de slag, SelectClean is voor een langere periode op zoek naar een geschikte schoonmaakmedewerker.

Dit leuke schoonmaakbedrijf werkt met leuke klanten uit de regio Nijmegen en onze medewerkers zijn betrokken bij het bedrijf waar zij werken. Ben jij dé schoonmaakster/ schoonmaker die wij zoeker en wil jij ook elke dag met een glimlach naar je werk gaan? Solliciteer dan en wij van ASA Nijmegen nemen zo snel mogelijk contact met je op!