Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Schoonmaker (interieur bedrijven, instellingen)

Omschrijving

Wat ga je doen?

Als jij klaar bent met werken ga jij altijd vrolijk en fluitend op je fiets weer naar huis. En hoewel je vooral in je eentje werkt, doen we het toch echt samen. Werken bij Zizo betekent namelijk ook thuiskomen. Thuiskomen in een club van vrolijke collega’s in een trots team. Dat voelt goed toch? En wat nog extra lekker is: als thuismaker werk jij op tijden die jou uitkomen. Want bij Zizo ben jij baas over je eigen baan, je profiteert van fijne voordelen en verdient een lekker loon. Dat is toch maar mooi meegenomen! Jij gunt als thuismaker de bewoner(s) het allerbeste? Dan verdien jij zelf ook het allerbeste. Werken bij Zizo betekent thuiskomen in een team van andere trotse thuismakers. Een team dat voor jou zorgt, zoals jij voor een ander zorgt.

Zizo voor iedereen

Wie je ook bent, bij Zizo ben je altijd welkom bij onze club van trotse thuismakers. Want waar jij anderen lekker thuis laat komen, kom je bij ons ook terecht in een warm bad. Je past altijd in ons trotse team. Hoe kan het ook anders? Want jij doet dankbaar werk. En daarom zijn wij des te meer trots op jou!

Werken bij Zizo betekent werken bij een jonge en frisse start-up. Maar omdat wij onder dezelfde organisatie vallen als CSU, een van de grootste schoonmaakbedrijven in Nederland, profiteren we van 50 jaar aan ervaring en kennis. En jij dus ook! Een fris idee met een ervaren achterban, daarmee kunnen we thuiskomen. En ons trotse team van thuismakers? Daar kun jij onderdeel van zijn. Wie je ook bent, bij Zizo is iedereen welkom.

Wat wij bieden

 • Een bruto uurloon van € 11,44 conform de Schoonmaak CAO. Dat is lekker cashen!
 • 26 vakantiedagen per jaar. Genoeg dus om heerlijk te genieten aan het strand.
 • 8 % vakantiegeld over je bruto jaarsalaris. Een extraatje zodat jij kunt genieten.
 • Dat is lekker meepakken: wat dacht je van een eindejaarsuitkering van 4,2 %
 • De vrijheid om je eigen uren en tijden te bepalen. Jij bent de baas!
 • De beste, duurzame spullen en kleding. Zo ben jij goed uitgerust!
 • Korting op je sport abonnement, healthchecks en korting op je zorgverzekering. Het zit allemaal in ons ‘Fris in je werk’-programma
 • Als thuismaker werk je vooral alleen, maar er staat altijd een trots team van andere thuismakers achter je. Even sparren, kletsen of overleggen, het is allemaal mogelijk.
 • Kom je bij ons werken? Dan helpt je buddy jou op weg!

Wat wij vragen:

 • Er is geen minimale opleiding vereist.
 • Jij bent die to-do-lijst de baas. Je spreekt samen met de bewoner(s) af wat er die dag moet gebeuren en zorgt ervoor dat diegene lekker thuiskomt. Het stofzuigen en dweilen van de vloer, de schoonmaak van de keuken, badkamer en toilet
 • Jij tovert ieder huis om tot een thuis. Jij weet als geen ander hoe je het gezellig of huiselijk maakt. Want zeg nou zelf; dat doe je thuis toch al lang?
 • Een praatje maken met de bewoner, een extraatje op de keukentafel. Jij weet hoe je de ander kunt opvrolijken.
 • Jij wil werken op jouw manier. Je weet namelijk hoe waardevol je vrije tijd is. Jouw functie als thuismaker past daar precies bij.
 • Jij geeft al jouw schoonmaak adressen het beste cadeau: vrije tijd. Dat is toch de mooiste baan die er is?
 • Een blije bewoner, betekent een blije jij. Jij haalt namelijk energie uit vrolijke gezichten en opgewekte mensen.

Aan het werk

De functie als Schoonmaker aan huis in Eindhoven is écht iets voor jou? Het kan jouw nieuwe baan worden! Alles begint bij je sollicitatie.

Extra informatie

Aan het werk

De functie als Schoonmaker aan huis in Eindhoven is écht iets voor jou? Het kan jouw nieuwe baan worden! Alles begint bij je sollicitatie.

Status
Open

Opleidingsniveaus
Middelbare school, MBO, HBO, Universiteit

Plaats
Eindhoven

Werkuren per week
5 – 32

Dienstverbanden
Parttime (overdag), Avondwerk, Weekendwerk, Vakantiewerk

Salarisindicatie

€11,44 per uur

Verantwoordelijk voor
Schoonmaken

Gepubliceerd op
17-07-2022

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop ‘Solliciteer direct!’ en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!