Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Secretaresse

Omschrijving

Droom jij van een functie (parttime of fulltime) waarbij je Management Assistant, Personal Assistant en Secretaresse in één bent? Dan hebben wij de perfecte rol voor jou! Als Direct Team Assistant krijg je de mogelijkheid om een kijkje te nemen binnen verschillende organisaties. Dit door tijdelijke opdrachten uit te voeren bij verschillende opdrachtgevers in de regio Breda, ‘s-Hertogenbosch of Eindhoven. De ideale manier om erachter te komen waar jij de meeste energie uithaalt.

Geen dag is hetzelfde, geen opdrachtgever is hetzelfde en geen werkplek is hetzelfde. Zo zorgen wij ervoor dat je constant wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Als Direct Team Assistant ben je niet alleen ambitieus en flexibel, je kunt ook goed omgaan met verandering en je bent proactief. Onze Direct Team Assistants zijn zo goed dat ze het blinde vertrouwen krijgen van iedereen binnen de organisatie en daarbuiten.

Zit plannen en organiseren in je bloed en weet jij elke opdracht succesvol af te ronden? Wacht dan niet langer en solliciteer direct via onze website http://vacature.secretaryplus.nl/DirectTeam of neem contact met mij op via blathouwers@secretary-plus.nl