Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Secretaresse

Omschrijving

Bestuursassistent, parttime 32-36 uur per week, Eindhoven
Ben jij een organisatietalent en haal jij werkplezier uit het ontzorgen, voorbereiden, plannen en organiseren van o.a. vergaderingen en bijeenkomsten? Haal jij energie uit werken in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is? Waar voldoende uitdagingen liggen die vragen om een helicopterview en oplossingsgerichte blik. Dan zoeken wij jou!

Dit houdt je werk in:
Als bestuursassistent werk je samen met collega bestuursassistent voor de drie bestuursleden.
Waar jij fungeert als rechterhand van de bestuurder (s). Waar je je richt op coördinerende, beleidsmatige, adviserende en organisatorische werkzaamheden. Jouw doel is om zo efficiënt en effectief mogelijke ondersteuning en advisering te bieden aan de bestuurder op het gebied van centrale bestuurlijke, beleidsmatige en organisatorische processen.

Werkzaamheden zijn:

  • Complexe agendabeheer;
  • Plannen en organiseren van afspraken/ bijeenkomsten/ vergaderingen/ jubilea/ verjaardagen/ bijzondere momenten, etc.;
  • Je beheert de mailbox en voert voorbereidende werkzaamheden uit met betrekking tot bepaalde stukken, mailtjes, agenda, vergadering;
  • Je signaleert knelpunten in het werkproces en onderneemt gevraagd en ongevraagd actie;
  • Je notuleert bij vergaderingen, commissies of projectgroepen op verzoek van de bestuurder en draagt zorg voor de uitwerking van de notulen en de daarbij eventueel behorende actie en/of besluitlijsten;
  • Je ondersteunt actief de bestuurder in zijn contacten met de locaties en cliëntenraad;
  • Je onderhoudt actief contact met zowel het interne als externe netwerk.

Je werkt nauw samen met je collega van het bestuurssecretariaat en met de twee collega managementassistentes. Daarnaast heb je een goede samenwerking met de bestuurssecretaris.
Je ontvangt direct leiding vanuit de bestuurder.