Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Straatmaker

Omschrijving

Introductie
Wil jij tot € 2.950,- bruto per maand verdienen als stratenmaker? Houd jij van puzzelen met tegels en ben je een stratenmaker pur sang? Wil je werken bij een leuk hoveniersbedrijf in de regio van Roosendaal? Dan is deze fulltime of parttime baan perfect voor jou!

Wat ga je doen

Als stratenmaker in Schijf krijg je veel vrijheid en uitdaging in je werkzaamheden. ‘s Ochtends start je op de zaak en na een kop koffie ga je samen met je collega’s (dagelijks) op pad om de mooiste creaties te maken bij onze klanten. Het is een hele afwisselende baan waarbij je je bezighoudt met het aanleggen en onderhouden van bestrating, herbestrating en aanleggen van verhardingen (betontegel / keramische en natuursteen). Je bent een vakman die niet terugdeinst voor hard werken. Je kunt ook rekenen op een uitdagende en afwisselende functie. Als volwaardig stratenmaker ben jij een onmisbare schakel, omdat in onze tuinontwerpen ook bouwwerken zijn opgenomen, zodat wij tuinen compleet kunnen aanleveren.

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag als stratenmaker bij een gezellig hoveniersbedrijf in Schijf welke in 2004 is opgericht. Het is een jong en ambitieus familiebedrijf vol met humor en hierdoor zijn de lijnen kort en de communicatie persoonlijk. Het hoveniersbedrijf biedt klanten van A tot Z de ontzorging waardoor jij als stratenmaker een cruciale rol speelt. We volgen daarnaast de ontwikkeling in ons vakgebied op de voet en ook jij mag nieuwe dingen inbrengen! Het werkgebied waarin wij actief zijn loopt van Bergen op Zoom tot Tilburg en van Dordrecht tot Antwerpen. Jij als volwaardig timmerman zal terecht komen in een team van ongeveer 6 tot 8 medewerkers.

Wat bieden wij jou

  • Een salaris tussen de € 2.400,- en € 2.950,- per maand als stratenmaker exclusief overuren en overige toeslagen
  • Uitzicht op vast dienstverband
  • Gezellige teamuitjes en borrels
  • Vrijheid en mogelijkheid tot inbreng eigen ideeën
  • Een fulltime of parttime dienstverband
  • Mogelijkheid tot het volgen van diverse cursussen / opleidingen

Wat heb je nodig

  • Aantal jaren werkervaring
  • Rijbewijs BE
  • Woonachtig in de regio Schijf / Roosendaal
  • Werken van een tekening

Meer informatie

Ben jij de stratenmaker die we zoeken en wil je snel fulltime aan het werk in de omgeving van Roosendaal / Schijf. Solliciteer dan direct op deze vacature. Wij nemen contact met jou op om kennis te maken en je voor te stellen bij dit geweldige bedrijf. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Coen Geurtz via 06 – 83 50 63 04 of stuur een mail naar c.geurtz@jigler.nl.

Salarisomschrijving

€2400 – €2950 per maand