Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Verkoopmedewerker kleding allround

Omschrijving

Als verkoopmedewerker binnendienst ga je fulltime of parttime aan de slag bij een toonaangevende rokerij. In de functie als verkoopmedewerker binnendienst verkoop jij diverse visproducten, zowel in de winkel als telefonisch.

Functieomschrijving

Als verkoopmedewerker binnendienst zorg je voor de verkoop van de visproducten. Dit gebeurt zowel in de winkel als telefonisch. Je bent de spil tussen de marketing en buitendienst, en je denkt mee over het assortiment en voert deze in beperkte mate uit. Daarnaast help je ook bij de inkoop en/of afroep van de visproducten. De werktijden zijn van 6.00 tot 15.00 uur, maar deze kunnen variëren. Af en toe op zaterdag werken en overwerken horen ook bij deze functie.

Je werkplek

Rokerij en Special Seafood Jacob van Jan is al meer dan 100 jaar dé toonaangevende rokerij in Nederland. Het begon met gerookte haring en paling en is inmiddels uitgegroeid tot een breed assortiment aan gerookte vis. Ze werken met moderne technieken, maar nog altijd volgens de principes van het oude ambacht. Lijkt het je leuk om samen te werken met een gedreven team? Dan zit je bij hun goed! Rokerij en Special Seafood Jacob van Jan is groeiende, en nog lang niet uitgegroeid..

Functie-eisen

  • Je hebt ervaring in de visbranche;
  • Je bent klantgericht, stressbestendig en communicatief vaardig;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;

Wij bieden

  • Marktconform salaris tussen de €2800 – €3200
  • Een aantrekkelijke pensioenregeling;
  • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf;
  • Een toonaangevend bedrijf dat nog groeiende is.

van nes + plaisier

Wanneer je solliciteert via van nes + plaisier heb jij voorsprong op de concurrentie. Naast jouw CV stellen wij een profiel van je op en vertellen wij onze klant waarom jij dé kandidaat bent voor deze functie. Daarnaast zoeken wij graag actief met je mee in de omgeving naar de baan die bij jou past!

Solliciteren?

Mocht je willen solliciteren op deze vacature, kan dat door te klikken op de ‘solliciteren’ button. Voor vragen kan je contact opnemen met Lindy Boersma via lboersma@vannesenplaisier.nl of via 0318 – 83 01 30. Meer weten over onze werkwijze of benieuwd naar andere vacatures? Bezoek onze website www.vannesenplaisier.nl.