Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Verkoopmedewerker supermarkt (houdbare producten)

Omschrijving

Op welke versafdeling ga je werken? Groente en fruit, brood en kaas of vleeswaren en keuken? In al die gevallen zijn de schappen van jou.
Als supermarktmedewerker ben je hét gezicht van jouw afdeling. Je helpt klanten als ze vragen hebben over de producten. Ook zorg je dat de versschappen gevuld blijven.

Functieomschrijving

Als supermarktmedewerker bij onze opdrachtgever in Ypenburg ben jij er voor verantwoordelijk dat de klanten op de juiste manier worden geadviseerd over de verschillende producten. Klantvriendelijkheid zit in jouw bloed en hebt dagelijks als doel om naast de juiste bereiding van de versproducten dat de klanten met een glimlach de winkel uitlopen. Verder controleer jij de producten op versheid, bereid je producten of bak je deze af.

Je werkplek

Onze opdrachtgever heeft als doel om één van de klantvriendelijkste supermarkten van Nederland te zijn. Dat betekent inspelen op de wensen van de klant én onze collega’s.

Functie-eisen

– Je bent woonachtig in de directe omgeving van Ypenburg;

– Je bent klantvriendelijk en behulpzaam;

– Bij voorkeur heb je ervaring als vers medewerker.

Wij bieden

– Inschaling volgens de cao Supermarkt Levensmiddelenbedrijf;

– Een functie die zowel fulltime als parttime in te vullen is;

– Mogelijkheid om vast in dienst te treden;

– Een leuk team, waar hardwerken en humor hand in hand gaan.

van nes + plaisier

Wanneer je solliciteert via van nes + plaisier heb jij voorsprong op de concurrentie. Naast jouw CV stellen wij een profiel van je op en vertellen wij onze klant waarom jij dé kandidaat bent voor deze functie. Daarnaast zoeken wij graag actief met je mee in de omgeving naar de baan die bij jou past!

Solliciteren?

Mocht je willen solliciteren op deze vacature, kan dat door te klikken op de ‘solliciteren’ button. Voor vragen kan je contact opnemen met Naomi Brouw via nbrouw@vannesenplaisier.nl of via 0180 – 82 08 23. Meer weten over onze werkwijze of benieuwd naar andere vacatures binnen de productie en logistiek sectoren? Bezoek onze website www.vannesenplaisier.nl.