Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Verpleegkundige

Omschrijving

Ben je die parttime hbo verpleegkundige die nu nog meer wil doen voor de samenleving en toe aan een nieuwe stap in je loopbaan? Zoek je daarnaast ook de zekerheid van een vaste baan met opleidingsmogelijkheden en een werkgever die graag in je ontwikkeling investeert?

Door de huidige ontwikkelingen in de wereld en de daarmee verwachtte uitbreiding hebben wij als Medi Interim, gecontracteerd leverancier van het GZA, opdracht gekregen om voor diverse locaties in het land waaronder regio Heerlen, Echt, Venray, Maastricht en Budel hard op zoek naar nieuwe collega’s die de huidige teams komen versterken.

Werken met vluchtelingen is werken met een kwetsbare doelgroep, een groot deel van deze mensen heeft een boel meegemaakt in eigen land en op hun reis naar Nederland toe. Dat maakt dat ze vaak ook trauma’s hebben opgelopen en dat je te maken krijgt met taalbarrières en cultuurverschillen.

In de parttime functie van praktijkverpleegkundige verleen je huisartsenzorg op de diverse asielzoekerscentra . Je draait een eigen spreekuur en bent verantwoordelijk voor het behandelen en begeleiden van patiënten. In de ochtend is het inloopspreekuur waarbij je ondersteunt. In de middag heb je te maken met patiënten waarvoor een afspraak is gemaakt.

Hoe ziet jouw werkdag er dan ongeveer uit?
Natuurlijk is geen dag hetzelfde. Dat maakt dit werk ook leuk en uitdagend! Jouw dienst begint om 08.30 uur en rond 09.00 begin je aan het inloopspreekuur. Het eerste contact van de asielzoekers is met de doktersassistenten. Zij beslissen wie naar welke professional wordt doorgestuurd. Zo werken er naast de doktersassistenten en praktijkverpleegkundige ook nog POH-GGZ en huisartsen. Als praktijkverpleegkundige hou jij je vooral bezig met de zorgvragen die vallen tussen de doktersassistenten en huisartsen. Hierbij verricht je verpleegtechnische handelingen en geeft je adviezen. Uiteraard kan het ook voorkomen dat je iemand doorverwijst naar de POH-GGZ of huisarts. Elke dag wordt afgerond door het bijwerken van administratie en het beantwoorden van e-mails.