Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Verpleegkundige

Omschrijving

Voor een grote GGZ organisatie, zijn wij op zoek naar een ervaren verpleegkundige GGZ. Het betreft een tijdelijke functie voor de maand september en mogelijk oktober parttime en fulltime mogelijk (28-36 uur per week) , in Eindhoven (ook mogelijk als ZZP-opdracht). Als Verpleegkundige GGZ geef je inhoud aan herstel ondersteunende zorg, aan de doelgroep volwassenen bij wie sprake is van een psychische kwetsbaarheid, waarbij valt te denken aan ASS, schizofrenie, persoonlijkheidsproblematiek en verslavingsproblematiek.

Je taken zijn gericht op het begeleiden van cliënten binnen een kleinschalige BW of in de thuissituatie, hierbij is van belang dat cliënten zelf zeggenschap behouden in gestelde doelen en welke ondersteuning ze prettig vinden. Je bent verantwoordelijk voor het verbreden en inzetten van het netwerk (zowel intern als extern) en hebt zicht op zorgprocessen en procedures. Je taken zijn gericht op het begeleiden van cliënten binnen een kleinschalige BW of in de thuissituatie, hierbij is van belang dat cliënten zelf zeggenschap behouden in gestelde doelen en welke ondersteuning ze prettig vinden. Je bent verantwoordelijk voor het verbreden en inzetten van het netwerk (zowel intern als extern) en hebt zicht op zorgprocessen en procedures.

Wat wordt er daarnaast van je verwacht als HBO-er in niveau 5?
Je ondersteunt en adviseert in complexe casuïstiek. Ook draag je zorg voor het adviseren van het management en teamadviseur, neem je het initiatief bij kwaliteitsverbeteringen en het uitdragen van het beleid. Tevens initieer je deskundigheidsbevordering (consultatie inroepen) en kun je collega’s coachen.