Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Vrachtwagenchauffeur buitenland

Omschrijving

Introductie
Als allround vrachtwagenchauffeur heb jij het allemaal: je bent flexibel en klantvriendelijk, ervaring in de transportbranche en rijbewijs CE en code 95 op zak. Ben jij de perfecte kandidaat voor deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk en snel onderaan deze pagina. En voor je het weet mag jij fulltime aan de slag bij een fijn transportbedrijf in Boxtel voor het mooie salaris van €2.800,- bruto per maand.

Wat ga je doen

Als allround chauffeur ga je op pad met een van de mooie Scania’s. Je hebt geen vaste wagen, maar juist hierdoor afwisselend werk. Je komt op plekken door heel Nederland, België of het Duitse Ruhrgebied. Jij start ‘s ochtends in Boxtel vanaf de standplaats. Elke dag maak je 2 of 3 ritten. Deze ritten bestaan uit het laden en lossen van de vracht. Het kan zijn dat er op sommige plekken niet zelf hoeft te lossen, omdat dit wordt gedaan door een heftruckchauffeur. Dan heb jij alleen de taak om te zorgen dat het zeil verschuift en kan je even een rustmomentje pakken. Belangrijk, want als allround vrachtwagenchauffeur moet je altijd scherp zijn op de weg. Als je zelf moet laden en lossen dan doe jij dit met de meeneemheftruck of de heftruck van de klant. Net wat jij fijn vind en wat mogelijk is.

Over het bedrijf

Je mag als allround vrachtwagenchauffeur aan de slag in Boxtel. Nou ja, je start je dag daar. Dit is de hoofdlocatie van een familiebedrijf dat als sinds 1975 succesvol transport biedt aan klanten in de heel Nederland, België en een stukje Duitsland. De kracht van de organisatie zit in de persoonlijke en familiaire benadering naar hun klanten toe. Goed contact met hun klanten en werknemers is belangrijk en alleen zo maak je een succes. De ooit kleine onderneming is uitgegroeid tot een groot transportbedrijf waar naar al die jaren de lijntjes nog steeds kort zijn en je veel meer bent dan alleen een werknemer. Het familiebedrijf heeft een groot en professioneel wagenpark waardoor de mogelijkheden in transport groot zijn. Dit maakt jouw werk als allround vrachtwagenchauffeur niet alleen uitdagend, maar ook prettig, omdat je mag werken met goede materialen en wagens.

Wat bieden wij jou

 • Een salaris tussen € 2.400,- en € 2.800,-
 • Arbeidsvoorwaarden volgens cao beroepsgoederenvervoer
 • Fulltime dienstverband voor 40 uur per week (parttime is bespreekbaar)
 • Overnachtingen kunnen voorkomen, maar nooit een hele week van huis (we snappen dat jij ook een privéleven hebt en houden hier rekening mee)
 • Werkweek van maandag t/m vrijdag (sporadisch op zaterdag)
 • Je hebt uitzicht op een vaste aanstelling
 • Een goed onderhouden wagenpark met enkel Scania’s

Wat heb je nodig

 • Of je nu starter bent of al heel ervaren, je bent sowieso welkom als je zin hebt om aan de slag te gaan
 • Ervaring met kraan, meeneemheftruck of molen gestuurde aanhanger is een pré
 • Woonachtig in een straal van +/- 30 km vanaf Boxtel
 • Rijbewijs CE
 • Code 95 en bestuurderskaart

Meer informatie

Ben jij de allround vrachtwagenchauffeur die dit toffe bedrijf nodig heeft? Solliciteer dan hieronder! Wij nemen snel contact met je op en stellen je graag voor aan dit bedrijf. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Marco Morren via  06-579 346 91 of stuur een mail naar m.morren@jigler.nl.

Salarisomschrijving

€2400 – €2800 per maand