Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Vrachtwagenchauffeur buitenland

Omschrijving

Wat je doet als vrachtwagenchauffeur

AG transport rijdt voor verschillende opdrachtgevers. Je hebt ze vast weleens zien rijden rijden voor Cornelissen, Schenker, Vos en nog veel meer opdrachtgevers. Het werk is erg verschillend. Je vervoert pallets met goederen. Het laden en lossen gebeurt met een elektrische pompwagen. Je rijdt voornamelijk in de Benelux en aan het eind van de dag rijd jij weer naar de standplaats. ‘s Avonds ben je op tijd thuis voor vrienden of familie.
‘Ik werk graag voor AG omdat AG een duidelijke no nonsens werkgever is. AG is enorm betrokken bij haar personeel. Alles is bespreekbaar!’
Wout, vrachtwagenchauffeur bij AG Transport

Over AG

AG staat nog steeds bekend als een oer-Hollands bedrijf. Wat betekent dit? Een no-nonse en gezellig bedrijf. Eerlijkheid en vertrouwen staan hoog in het vaandel bij AG. De afgelopen jaren is AG niet alleen flink gegroeid maar heeft zich ook gemoderniseerd. Zo is het wagenpark de afgelopen jaren uitgebreid en is er in Ede een nieuw distributiecentrum gebouwd van maar liefst 28.000 m2. Sinds juni dit jaar werken we vanuit dit hypermoderne DC.
Ook dit jaar blijft AG transport groeien. Daarom is AG op zoek naar chauffeurs in de standplaatsen: Ede, Amersfoort, Arnhem, Nijmegen en Tiel.

Als vrachtwagenchauffeur krijg je

  • Een salaris tussen de €2.500 en €4.000
  • 25 vrije dagen en vakantiegeld
  • De optie om een cursus of opleiding te volgen
  • Vertrouwen en vrijheid
  • Een team van fijne collega’s die allemaal net zoveel van het vak houden als jij

Dit verwachten we van jou

AG is op zoek naar vrachtwagenchauffeurs met een CE-rijbewijs en een geldig Code 95. Ook vinden we het fijn als je tussen de 40 – 60 uur beschikbaar bent. Parttime is ook bespreekbaar. Ervaring als vrachtwagenchauffeur is een pré. Wat we vooral belangrijk vinden is dat je zelfstandig bent en verantwoordelijk met je vrijheid omgaat.
Wil jij werken als vrachtwagenchauffeur bij AG Transport? Laat het ons dan weten. Vul het formulier op deze pagina in of neem contact op met Gaspard.

window.addEventListener(‘DOMContentLoaded’, function() { jQuery(document).ready(function ($) { $(‘.vacature-galerij’).slick({ dots: false, infinite: false, speed: 300, slidesToShow: 2, appendArrows: ‘.slide–arrows’, prevArrow: ”, nextArrow: ”, slidesToScroll: 1, responsive: [ { breakpoint: 1024, settings: { slidesToShow: 4, slidesToScroll: 1, } }, ] }); }); });