Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Zorghulp

Omschrijving

Ben jij sociaal aangelegd en vind je het leuk om andere mensen te helpen? Hou je van flexibel werk, waarbij je je eigen diensten kan inplannen? Zoek dan niet verder. Wij zijn op zoek naar jou!

Als zorghulp ga jij aan de slag op verschillende zorglocaties in Maastricht en omgeving. In de ochtend begin je met het klaarzetten van het ontbijt. Tussendoor maak je een praatje met de cliënten en aan het einde van de ochtend ruim je de borden af en maak je alles weer klaar voor het middageten. Tijdens het middageten dien je het eten weer op en breng je ook de maaltijden naar de cliënten op de kamers. Aan het einde van de middag is de keuken weer netjes en heb je nog tijd om een spelletje te spelen met de cliënten.
De volgende dag kom je aan op een andere locatie. Dit keer heb je de gastenservicedienst. Het is jouw taak om de mensen te ontvangen en om het bezoek door te verwijzen naar de juiste afdeling. Tussendoor beantwoord je ook de telefoon.

De verschillende aspecten in het werk en het contact met de cliënten maakt het werk leuk en daarnaast ook dankbaar. Kortom de perfecte parttime baan..