Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: NLwerkt
Adres: Roosendaal
Regio: Noord-Brabant
Plaats: Roosendaal
Land: NL
 

Wie is de opdrachtgever?

De opdrachtgever is een inpak en sorteerbedrijf gevestigd in Rucphen. Het bedrijf houdt zich voornamelijk bezig met de productie van houten pallets, kisten en kratten in afwijkende maten. Per direct zijn ze op zoek naar een parttime CE chauffeur.

Wat ga jij doen?

Als CE vrachtwagenchauffeur ben jij verantwoordelijk voor het vervoeren van de op maat gemaakte materialen naar de klanten. Naast het bezorgen van de materialen heb je veel klantcontact met het vaste klantenbestand. Je houdt een stukje administratie bij: bij het afleveren neem je de volgende bestelling gelijk weer op. Daarnaast hou je ook een voorraadlijst bij. De verpakkingsmaterialen staan voornamelijk op pallets, deze mag jij zelf gaan lossen. Een heftruckcertificaat is daarom ook een vereiste. Het betreft een parttime functie: je werkt op maandag, dinsdag en donderdag. Je dag begint om 07.00 uur en je dag eindigt tussen 16.00/18.00 uur.

Ben jij de topper die wij zoeken?

Ben jij de vrachtwagenchauffeur CE die wij zoeken? Wacht dan niet! Stuur jouw cv naar breda@iqselect.nl of bel ons op 076-3037777.

Is dit werk toch niet ideaal voor jou? Dan hebben wij nog een heleboel vacatures die misschien wel aansluiten op jouw wensen! De koffie staat klaar!

Trefwoorden:

,