Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: RAAAK Personeel
Adres: Rotterdam
Regio: Zuid-Holland
Plaats: Rotterdam
Land: NL
 

Werk jij graag met Rotterdammers en ook graag In het weekend? Ga dan aan de slag als parttime Winkelmedewerker in Rotterdam en verdien tot €2775,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.
Als Winkelmedewerker Rotterdampas ben jij van meters maken. De gemeente Rotterdam wil iedereen motiveren socialer, actiever en ondernemender te zijn en zo meer van het leven te genieten. Dit doe je door de Rotterdammer van antwoorden te voorzien. Geen vraag is voor jou als Winkelmedewerker te gek! Sterker nog dat is de reden dat je elke werkdag enthousiast aan de slag gaat.
Rotterdampas motiveert mensen, bijvoorbeeld minima, graag extra om leuke activiteiten te ondernemen. Daarnaast is de Rotterdampas een instrument om het AOW- en Jeugd-tegoed voor de doelgroepen te ontsluiten. Met ruim 225.000 pashouders ontvangt Rotterdampas het hele jaar door veel vragen. Dit is waar jij blij van wordt als Winkelmedewerker Rotterdampas. Jij bent een representatieve Winkelmedewerker voor de Rotterdampas, die met een brede glimlach en een hartelijke groet de klanten verwelkomt.
Samen met je collega’s ga je aan de slag om alle vragen van de klanten te beantwoorden. Denk bijvoorbeeld aan het aanmaken en verlengen van de Rotterdampas, wijzigen van gegevens en het uitrekenen of de klant in aanmerking komt voor een reductietarief. Omdat het pas jaar loopt van 1 maart tot 1 maart is het vooral in de eerste helft van het jaar een gezellige drukte bij de balies.
Wil jij in aanmerking komen voor deze toffe baan als Winkelmedewerker in Rotterdam? Solliciteer dan snel op deze vacature!

Salarisomschrijving

2.775

Trefwoorden:

,