Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 1900 – 2600
Werkgever: Zuijdher
Adres: Noord Brabant, 5831 CK
Regio: Boxmeer
Plaats: Beugen
Postcode: 5831CK
Land: NL
 

Over de functie

Wij zijn een van de grootste fokkerijorganisaties ter wereld die zich met meerdere diersoorten bezighoudt; onze primaire activiteiten betreffen de leghennen-, kalkoenen-, varkens- en aquacultuursectoren en traditionele pluimveefokkerij. Daarbij richten wij ons op het genereren van oplossingen voor de dierlijke proteïnesector die aan de uitdagingen van levensmiddelenproductie voldoen.

In de loop van een groot aantal jaren heeft ons familiebedrijf haar wortels binnen de agrarische sector optimaal uitgebouwd en de expertise en middelen vergaard om de relevante, hoogwaardige fokoplossingen te ontwikkelen die wij vandaag de dag aanbieden. Wij bieden expertise en middelen aan producenten overal ter wereld, met bedrijfsactiviteiten en joint-ventures in 25 landen en meer dan 3500 medewerkers wereldwijd.

Over het bedrijf

Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in de fokkerij en verbetering van pluimvee rassen gericht op de productie van consumptie eieren.

Wat wij vragen

Van ei tot kuiken, een proces van 21 dagen waarvoor jij, samen met je team, verantwoordelijk bent. Deze hightech broederij in Boxmeer zoekt enthousiaste parttime of fulltime medewerkers die naast het dagelijkse werk, ook technisch inzicht hebben en kunnen omgaan met computers.

Wat zijn je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden?

  • Verwerken en inleggen van broedeieren
  • Schouwen van eieren
  • Uitvoeren van kuikenbehandelingen
  • Schoonmaken van de boerderij
  • Kwaliteit van de kuikens waarborgen

Wat wij bieden

Je gaat werken in een op respect, vertrouwen en erkenning gebaseerde omgeving. Je krijgt de kans jouw eigen loopbaan vorm te geven door lokaal of internationaal samen te werken met collega’s van over de hele wereld. Wij geloven in jouw persoonlijke ontwikkeling en bieden training op de werkplek, voortdurende opleidingen, brancheprogramma’s en uitdagend werk aan. Er is een voortdurende focus op programma’s gericht voor het realiseren en onderhouden van het organisatorische, interculturele, management- en brancheleiderschap van ons bedrijf.

Het salaris wordt gebaseerd op jouw ervaring en kan liggen tussen € 1900,00 en € 2600,00.

Trefwoorden:

,