Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: NLwerkt
Adres: Middelburg
Regio: Zeeland
Plaats: Middelburg
Land: NL

Wacht niet te lang met reageren! klik hier voor meer gedetailleerde informatie

Werken als Tandarts in Zeeland

Talent Service Zeeland Meerdere locaties

Diverse Tandartspraktijken in Zeeland zijn op zoek naar tandartsen. Wil je aan de slag bij een bestaande praktijk, full-time of part-time, als medewerker of als ZZP-er? Of wil je een praktijk starten of (op termijn) overnemen? Wij weten met wie je in contact moet komen en helpen je graag.

En we begrijpen dat je waarschijnlijk allerlei vragen hebt over wonen en werken in Zeeland. Wij kunnen je daarbij helpen, want daar zijn we voor, persoonlijk en praktisch. Wij hebben de antwoorden en de contacten die je nodig hebt om verder te komen. Wij zijn er voor jou, maar ook voor je eventuele partner en gezin. En het mooie is: onze hulp en adviezen kosten je niks, want wij worden ondersteund door diverse Zeeuwse overheden en werkgevers.

Zeeland biedt volop kansen voor tandartsen!

  • Beginnend Tandarts
  • Ervaren Tandarts
  • Part-time Tandarts
  • Waarnemend Tandarts
  • Praktijk overnemen (direct of op termijn)

Kansen voor beginnend tandartsen
Heb je net je studie afgerond en wellicht al je eerste werkervaring opgedaan? Namens de Zeeuwse tandartsen komen wij graag met jou in contact. Meedenken en kijken welke plek het beste bij jou past en je in contact brengen; dat is wat wij doen. Wat vind je belangrijk? Waar wil je in verder leren? Laat het ons weten, we helpen je graag.

Kansen voor ervaren tandartsen
Jij kent je vak, hebt ervaring en weet wat je wil. Maar je bent toe aan iets anders, een andere balans, een andere plek. In dienst of inhuur, het kan allemaal. Diverse Zeeuwse tandartsen komen graag vrijblijvend met jou in contact om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

Kansen voor part-time tandartsen
Hou je van flexibiliteit en vrijheid? Ben je professioneel, maar wil je niet 100% op één plek werken? Of wil je meer tijd voor je privéleven? In Zeeland kan het! Diverse Zeeuwse tandartsen komen graag vrijblijvend met jou in contact om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

Kansen voor waarnemend tandartsen
Hoe zou je het vinden om in Zeeland als waarnemend tandarts aan de slag te gaan? Je behoudt je flexibiliteit en krijgt er ook nog eens veel Zeeuwse extra’s bij: in Zeeland kan het! Diverse Zeeuwse tandartsen komen graag vrijblijvend met jou in contact om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

Kansen op het gebied van praktijk-overname
Is het tijd voor jouw volgende stap? In Zeeland zijn uniek veel kansen om voor jezelf te beginnen als tandarts, of om een bestaande praktijk over te nemen. Als je die ambitie hebt, waarom dan niet in Zeeland? Verschillende Zeeuwse tandartsen komen graag vrijblijvend met jou in contact om de wensen en mogelijkheden te bespreken. En wij kunnen je helpen bij het vinden van de juiste weg en contacten.

Tandarts in Zeeland/Talent Service Zeeland

Talent Service Zeeland is geen werving- en selectiebureau of intermediair, maar een regionaal initiatief zonder winstoogmerk dat werkgevers helpt bij gebundelde werving buiten Zeeland en werkzoekenden van buiten Zeeland helpt bij hun vragen rondom wonen en werken in Zeeland.

Talent Service Zeeland wordt mogelijk gemaakt door subsidies vanuit RegioDeal, provincie Zeeland en gemeente Terneuzen en bijdragen van diverse Zeeuwse werkgevers. Doordat Zeeuwse werkgevers met onze hulp gezamenlijk kandidaten zoeken voor hun soortgelijke vacatures, wordt veel geld bespaart en nemen de resultaten toe. Door dat Talent Service Zeeland de potentiele kandidaten helpt, begeleidt en centraal opvolgt, neemt de kans toe dat ze kiezen voor wonen en werken in Zeeland en ontstaat minder waste.

Meer informatie

Vind meer informatie op onze site tandartsinzeeland.nl. Je kunt ons ook mailen, bellen of Whatsappen.

Reageren?

Wil je meer weten? Stuur ons je geheel vrijblijvende reactie via contact@talentservicezeeland.nl of via onderstaande solliciteer-button. Eerst even bellen of Whatsappen kan natuurlijk ook!

Trefwoorden:

, ,