Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: Trixxo
Adres: Gorredijk, 8401 GA
Regio: Opsterland
Plaats: Gorredijk
Postcode: 8401GA
Land: NL

Wacht niet te lang met reageren! klik hier voor meer gedetailleerde informatie

Ben jij dol op koffie en technisch ingesteld? Vind je het leuk om veel onderweg te zijn en om anderen blij te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een operator voor koffie automaten. Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie ontvangen? Solliciteer dan direct of neem contact met ons op via het nummer 010 220 65 39!

Over de functie

Als operator koffie automaten ben je verantwoordelijk voor het instellen, onderhouden en schoonmaken van koffiemachines bij verschillende bedrijven en opdrachtgevers. Via de werkgever ontvang je een route langs verschillende bedrijven. Hier ga je langs om de verschillende apparaten te reinigen en onderhouden. Je vervangt bijvoorbeeld de melk, vult de bonen bij en houdt je bezig met het oplossen van kleine storingen. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor klanten die vragen hebben. Het is daarom belangrijk dat je het leuk vindt om met anderen in gesprek te zijn en om klantgericht te werk te gaan. Het gaat om een parttime functie, maar mocht je liever fulltime willen werken is dit wel bespreekbaar.

Het is voor deze functie belangrijk dat je de Nederlandse taal beheerst in woord- en geschrift.

Wat wij bieden

  • Een uitdagende en afwisselende baan binnen een snelgroeiend bedrijf;
  • Marktconform salaris;
  • Een kilometervergoeding van €0,21 per kilometer;
  • Op den duur een vast contract.

Wat wij vragen

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen auto;
  • Je bent bereid om langere afstanden af te leggen om op werklocatie te komen;
  • Je bent fysiek sterk;
  • Je kunt goed zelfstandig te werk gaan;
  • Je bent representatief en vindt het leuk om een babbeltje te maken met de klant;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een snelgroeiend bedrijf gevestigd in Bunnik. Het bedrijf heeft opdrachtgevers verspreid over heel Nederland. Het bedrijf is opgericht in 1992 door de huidige directie die al vanaf 1980 in de koffieautomaten branche werkzaam is. Door de jaren heen is de organisatie stevig gegroeid en een landelijk opererende koffie leverancier. Deze groei is gerealiseerd door goed te luisteren naar onze klanten en steeds op zoek te zijn naar creatieve oplossingen, verbeteringen en nieuwe producten. Met meer dan 40 jaar ervaring in de koffiebranche, vormen wij een solide basis voor een beproefd assortiment van apparatuur, ingrediënten en technische ondersteuning.

Trefwoorden:

, ,