Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: Trixxo
Adres: Tilburg, 5048 AX
Regio: Loon op Zand
Plaats: De Moer
Postcode: 5048AX
Land: NL

Wacht niet te lang met reageren! klik hier voor meer gedetailleerde informatie

Je krijgt in deze logistiek medewerker functie een salaris van rond de €2250 bruto per maand en goede arbeidsvoorwaarden. Ga aan de slag als magazijnmedewerker in omgeving Breda en Tilburg. Start morgen nog bij deze organisatie. Iets voor jou? Lees dan verder en solliciteer snel!

Over de functie

Wij zoeken een nieuwe collega die ons magazijn komt versterken als heftruckchauffeur.

In de rol als logistiekmedewerker ben je verantwoordelijk voor het efficiënt laden, lossen en verplaatsen van goederen op de werkvloer. Je zult een cruciale rol spelen bij het handhaven van een gestroomlijnde workflow, waarbij je nauw samenwerkt met ons toegewijde team om ervoor te zorgen dat producten veilig en tijdig worden afgehandeld.

Met jouw oog voor detail en strikte naleving van veiligheidsvoorschriften, zorg je ervoor dat onze magazijnactiviteiten soepel verlopen, waardoor we onze klanten kunnen voorzien van hoogwaardige service en producten. Het vermogen om te multitasken is essentieel, evenals een proactieve houding ten opzichte van het bijdragen aan continue verbeteringen binnen het logistieke proces.

Als jij enthousiast wordt van het idee om deel uit te maken van een team dat gedreven wordt door groei, en als je beschikt over een geldig heftruckcertificaat en relevante ervaring, dan verwelkomen we graag jouw sollicitatie!

Sluit je aan bij ons team en maak deel uit van een boeiende omgeving waar jouw vaardigheden en toewijding worden gewaardeerd en beloond. We kijken ernaar uit om van je te horen!
Solliciteer door je CV te sturen en we zullen je zo snel mogelijk bellen. Ook kun je bellen naar 076 230 00 03 en we zullen je dan graag te woord staan.

Wat wij bieden

Primaire arbeidsvoorwaarden:

 • Fulltime baan, mogelijk tot 32 uur parttime in overleg
 • Een uurloon tussen de €12,50 en €14
 • Werk je in ploegen, dan heb je te maken met ploegentoeslag

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Een overeenkomst met de intentie te verlengen naar een vast contract
 • Pensioenopbouw via pensioenfonds Stipp pensioen
 • 8% vakantiegeld
 • Rond de 25 verlofdagen per jaar
 • Een informele werksfeer met korte lijnen en een zelfstandig team met fijne collega’s

Wat wij vragen

Soft skills:

Je bent flexibel en zal het niet erg vinden om eventueel in ploegen te gaan werken. Daarnaast kan je goed samenwerken met je collega’s op de werkvloer en zorg je er samen voor dat het logistieke proces goed verloopt om dit waar te makken ben jij proactief, nauwkeurig en gestructureerd. Verder ben je leergierig, je wilt je zelf verder ontwikkelen en je plan is om voor lange tijd bij ons te komen werken.

Hard skills:

 • Ongeveer 2 jaar ervaring in de logistieke omgeving;
 • Werk- en denkniveau mbo-niveau 2 of 3 door opleiding of ervaring verkregen;
 • Je bent in het bezit van een geldig heftruck- of reachtruckcertificaat of de bereidheid om dit certificaat te behalen;
 • Kennis van ERP-systeem;

Over het bedrijf

Voor verschillende opdrachtgevers in de regio van Breda en Tilburg zijn we op zoek naar ervaren logistiek medewerker.
Bij de bedrijven hangt er een fijne sfeer en vinden groei en ontwikkeling erg belangrijk!

Voor meer informatie over de bedrijven, kan je altijd even bellen.

Trefwoorden:

, ,